Sayfa 577/906 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 7245 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by dadaş3525 Yazıyı Oku
    Üstadım bence hayal değil yıllar önce Ender Yorgancılar gazete de demeci var Çinli bir liman işletmecisi nin Aliağa limanlarına ilgisi var diye ve cazip kılan Aliağa nın meşhur İpekyolu hattı üzeri olması ve esas bomba Çinliler malum dev işler o noktada gemiler postpanamax büyük gemiler ve bu gemilerin yanaşması için su derin olmalı şimdi Nemrut limanlar bölgesi en ideal su derinliği Eggub limanında var ve yeni kapasite ve iskele uzatma daha da cazip kılacak

Şimdi patrona genel kurul da bu fiyata satarmısınız diye sordular
    Patrona bu soruya güldü
    Olağan gülecek tabi piyasa değeri komedi oda farkında
    Gıdıklayacak bir fiyat olursa ancak neden olmasın glbi cevap verdi

Şimdi yıllar önce bir genel kurulda yine en az Alsancak limanından daha değerli demişti
    Alsancak limanı malum 2007 ki bu rakam şu anda sene 2024 limanlar daha kıymetli ama 2007 emsali 1.275 milyar dolar ihalede görülen bu
    En az dediği noktada 1.5-2 milyar dolar demek bence
    Gıdıklayıcı teklif gelirse demişti oda bence 3 milyar dolar olur belki ama işte sene 2007 ye göre şuanda işte byd vs limanları Aliağa yı daha kıymetli kılacak

Halka arz edilecek olsa arsayı günceller o sizin verdiğiniz sahibinden ilanı minimum değeri olur yeni defter değeri ve bedelsiz potansiyeli akılara zarar olur işte Konya egeen gibş bedelsiz deposu dolar zaten patron da dedi toplantı arsa çok kıymetli blz biliyoruz ama güncellesek siz blrde bedelsiz istersiniz diye ve pd dd şu anda blle 1 de o vakit 0,01 mi olur eksi mi olur potansiyel bakar mısınız neyse son halka arzlar gerçek değeri ama ona rağmen 4-5 kat prim ama blz daha gerçek basic temel değerinden ne kadar çok uzaktayız ve son halka arzlar pd dd lere bakın nerede biz daha arsa güncel değilken nerede

Halka arz reklam filmi de bu olsa kimbilir kaç milyarlarca dolardan halka arz olur ve millete 1-2 lot gelirdi yoksak talep

https://youtu.be/orpgwAfF-Eo?si=7WbIvOkJxLMJBGnR
    Güzel bilgiler sevgili dadaş, arada böyle bilgiler verin ki insanlar neye ortak olduğunu hatırlasın.

2.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    İçimde bir ses, yüzde yüzü ege gübreye ait ve bizim de ortağı olduğumuz bu limanı halka arz ederek şirketin kasasını dolduracaklarını söylüyor.
    İş yatırım boşuna toplamıyor.
    Ytd

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    aynen bende aynı düşüncedeyim .bakalım ,bekleyip görecez ...

3. arkadaşlar şimdi o 700 dönümlük arsa sit alanından çıktığına göre bir dahaki değerlemede o arsanın değeri çok yüksek çıkacak..buda öz sermayeyi çok artıracak...bir iki yıl önce bryat öyle bir değerleme yaparak öz sermayesini çok artırdıktan sonra fiyatını 50 lerden ta 1000 lere çıkarmıştı...bir iki yıl içinde...bryat o vakit neyi değerledi bilmiyorum...o hissede olanları hatırlayan var mı acaba ?? acaba benzer şeyler olabilir mi ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar şimdi o 700 dönümlük arsa sit alanından çıktığına göre bir dahaki değerlemede o arsanın değeri çok yüksek çıkacak..buda öz sermayeyi çok artıracak...bir iki yıl önce bryat öyle bir değerleme yaparak öz sermayesini çok artırdıktan sonra fiyatını 50 lerden ta 1000 lere çıkarmıştı...bir iki yıl içinde...bryat o vakit neyi değerledi bilmiyorum...o hissede olanları hatırlayan var mı acaba ?? acaba benzer şeyler olabilir mi ??
    Sayın keko.... sürecin içindeydim ama o dediğiniz 400 lerde oldu... Ben 350 den girip 750 den çıkmıştım sonrasında 4000 lere kadar gitti... Aynı senaryo olması çok ihtimal... Ben zaten emekli oldum... ikinci emekliligimi de burdan alırım inşallah

5.  Alıntı Originally Posted by ugurcan001 Yazıyı Oku
    Sayın keko.... sürecin içindeydim ama o dediğiniz 400 lerde oldu... Ben 350 den girip 750 den çıkmıştım sonrasında 4000 lere kadar gitti... Aynı senaryo olması çok ihtimal... Ben zaten emekli oldum... ikinci emekliligimi de burdan alırım inşallah
    hafızam yanılıyor demek..ben ilk çıkışın 30 lardan başladığını sanıyordum...ben bryat a girip girmediğimi çok hatırlamıyorum...ama o sıralarda elimde jantsa veya egegübre vardı diye hatırlıyorum..bryatı da hep karşılaştırarak takip ederdik...bryat ta hikaye neydi tam olarak bilmiyordum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hafızam yanılıyor demek..ben ilk çıkışın 30 lardan başladığını sanıyordum...ben bryat a girip girmediğimi çok hatırlamıyorum...ama o sıralarda elimde jantsa veya egegübre vardı diye hatırlıyorum..bryatı da hep karşılaştırarak takip ederdik...bryat ta hikaye neydi tam olarak bilmiyordum...
    Sermayesinin az olması ve bedelsiz beklentisi, fiili dolaşım da olan lot sayisini %15 olması, ve elinde bulundurduğu varlıkların değerleme süreci gibi süreçler vardı.

Ahmet Güven(youtube) diye bir arkadaş vardı ve inanılmaz güzel analizler yapıyordu. O süre zarfında Egegub ile çok benzer özelliklerinden bahsetmesine rağmen ege yerinde saydı ve bryat uçtu gitti.

7. Tahta o kadar sığ ve toplu ki, %10 luk marj bazen 10 dakika içinde dönüyor. Buda şu demek oluyor; bunu fezaya kadar götürebilir çok paralı biri veya birileri. Hikayesi ve temel rasyoları buna çok müsait zaten.

Sayfa 577/906 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •