Sayfa 30/96 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 233 - 240 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1. RUP bakımının sonlandığı bu çeyrekte kapasite kullanım oranında artış bekliyoruz. İlk çeyreğe kıyasla ağırlıklandırılmış ortalama ürün marjlarında 2$ gerileme öngörsek de artan kapasite kullanımı ve parasal kayıptaki normalleşme, ilk çeyreğe kıyasla daha pozitif bir kâr rakamı (2.423 milyar) beklememizi sağlıyor.
    GarantiBBVA
    https://www.garantibbvayatirim.com.t...t-39658-2x.vsf

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    30% unu exxon mobile verelim şirketin, çeyreklik temettü yatırmaya başlarlar belki
    Entek tarafında işi büyütmek lazım.
    Entek bebek yapı şu an.

3.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Entek tarafında işi büyütmek lazım.
    Entek bebek yapı şu an.
    O tarafta lisanslar alındı epdk'dan (kafamıza göre santral kuramıyoruz epdknın planları ve izne dahilinde yapılabiliyor), alınan lisanslar gerçekleştirildiğinde neredeyse dört katına çıkacak mevcut kapasite. Ancak sektördeki karlılıkların azalması yapım işindeki iştahı azaltmış olabilir.

Belki yurtdışı düşünülebilir, bg romanya yunanistan macaristan gibi ab ülkelerinde iyi hibe ve teşvikler de vardır. koçlar iyi yönetiliyor bizden daha iyi fikirleri vardır muhakkak.

Kasa da ki parayi ne yapmayı düşünüyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by mtngvn Yazıyı Oku
    O tarafta lisanslar alındı epdk'dan (kafamıza göre santral kuramıyoruz epdknın planları ve izne dahilinde yapılabiliyor), alınan lisanslar gerçekleştirildiğinde neredeyse dört katına çıkacak mevcut kapasite. Ancak sektördeki karlılıkların azalması yapım işindeki iştahı azaltmış olabilir.

Belki yurtdışı düşünülebilir, bg romanya yunanistan macaristan gibi ab ülkelerinde iyi hibe ve teşvikler de vardır. koçlar iyi yönetiliyor bizden daha iyi fikirleri vardır muhakkak.
    Katılıyorum.

6. TUPRS - Tüpraş

Dün ikinci parti alımlarıda yaptık, bugünde 3. Parti alımlara başladık.Rusya bugünden itibaren benzin ihracatını yasakladı,dizel ihracatınıda yasaklamayı değerlendirdiğini açıkladı.Bunun sonucu son 1 haftadır Akdeniz marjlarında yukarı hareket başladı.Biraz daha zamana yayarak alırım diyordum ancak Rusların ihracatları yasaklaması marjları tekrar yukarı yapmaya başlayınca elimi hızlı tutmam gerekiyor.

Hayatımın ilk uzun vadeli yatırımını yapıyorum,bundan önce en çok 2,5 yıl Froto 2 yılda traktör taşıyıp 2 ay kadar önce exit larını yaptım.

Vade Allah nasip kısmet eder ömürde verir o günleri görürsek 2035 ve sonrası….

Dönüşüme ve şirketin bundan sonra %80 temettü verimi ile dağıtım yapacağını deklare etmesini heyecanla karşıladık.

Durmak yok toplamaya devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

7.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Kasa da ki parayi ne yapmayı düşünüyorlar.
    Versinler de yiyelim

Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Dün ikinci parti alımlarıda yaptık, bugünde 3. Parti alımlara başladık.Rusya bugünden itibaren benzin ihracatını yasakladı,dizel ihracatınıda yasaklamayı değerlendirdiğini açıkladı.Bunun sonucu son 1 haftadır Akdeniz marjlarında yukarı hareket başladı.Biraz daha zamana yayarak alırım diyordum ancak Rusların ihracatları yasaklaması marjları tekrar yukarı yapmaya başlayınca elimi hızlı tutmam gerekiyor.

Hayatımın ilk uzun vadeli yatırımını yapıyorum,bundan önce en çok 2,5 yıl Froto 2 yılda traktör taşıyıp 2 ay kadar önce exit larını yaptım.

Vade Allah nasip kısmet eder ömürde verir o günleri görürsek 2035 ve sonrası….

Dönüşüme ve şirketin bundan sonra %80 temettü verimi ile dağıtım yapacağını deklare etmesini heyecanla karşıladık.

Durmak yok toplamaya devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bir tevatüre göre Rus mazotunu ucuza alıp iç piyasaya veriyormuş, kendi ürettiğinide ihraç ediyormuş bu durumda avantaj değil dezentaj oluşturabilir dikkat etmek lazım
    Her şey çok güzel olacak

Sayfa 30/96 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •