Sayfa 435/981 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: Viop LVIII

1. 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

2. Roketleri ateşle bebeğim
    Hamdım Piştim Yandım

3. Arti kapanış isterim

az bir şeyler ekledik bakalım. çok fazla kağıt bedava fiyatına geldi. petkim resmen göçtü. şimdi de long işareti bakmak lazım.

bu vartayı da atlatacağız. bakalım haftasonu haberi oyuncağımız neymiş? ağalar bu hafta neyi uygun bulmuş?
    audentes Fortuna iuvat

Bildiğin yatırıpmsevmişler az gezmeyede çıkmaya gelmiyor
    bir halt olacağı yok.

6. Dolar endeksi şoför atladı Eylül faiz indirimi geliyor
    Hamdullah sakin dur amk

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bu muhteremi tanıdın mı

Benim gençlik acemilik halim böyle gezerdim. O zamanlar kulüpler vardı. Şemsiye sevenler derneğini kurmuştum kurucu başkandım dernekte palqnın şemsiyeyi monteledikleri bizim derneğe düşerdi
    bir halt olacağı yok.

8. NYT: ABD, Heniyye suikastı sonrası Orta Doğu'ya ilave savaş uçağı göndermeye hazırlanıyor

NEW YORK (AA) - New York Times (NYT) gazetesi, İran ve vekillerinin, Hamas Siyasi
    Büro Başkanı İsmail Heniyye suikastına karşılık İsrail'e saldırı düzenleme tehditlerine
    yanıt olarak ABD'nin Orta Doğu'ya ilave savaş uçakları göndermeye hazırlandığını
    belirtti.
    NYT'ye konuşan bir askeri yetkili, Orta Doğu'daki Amerikan güçlerinin, savaş hazırlığını
    artırmak, ABD askerlerini ve müttefiklerini İran veya İran destekli milis
    gruplarından gelebilecek tehditlere karşı korumak için "gerekli önlemleri"
    aldığını söyledi.
    Askeri yetkili, bölgede çatışmayı tırmandırıyormuş gibi görünmeden İsrail'i savunmaya
    yardımcı olmak için hangi tip uçaklardan kaç adet gönderilmesinin belirlenmesi
    konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtti.
    Orta Doğu'ya "mümkün olduğunca çabuk" şekilde ilave savaş uçağı gönderme hazırlıkları
    devam ederken, ABD Savunma Bakanı Lloyd J. Austin da dahil, üst düzey yetkililerden
    sevkiyat için nihai onayın beklendiği kaydedildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 435/981 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •