Sayfa 519/981 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Viop LVIII

1. 135 yeni short larla birlikte 151 flat tamamen, yazarken konsantre olamıyorum normalde yapmayacağım maliyetlenmeleri yazmanın gazıyla yapıyorum sanırım gün içi artıdayken şu an işlemleri bırakıyorum, yazmak ve aynı anda trade etmek imkansızmış

2. Flat olmamın sebebi kırmızı ile işaretlediğim öngörü yapılamayacak bir bölgeye giriyor olmamız, volatilite o bölgeye girdikçe artacaktır, orada yapılacak işlemler kumardan farksız kalır, mavi ile çizdiğim mikro kanaldan teperek de gidebilir, ihlal yaparak da gidebilir yani bir 111 hareketi ve yükseliş yapma ihtimali yine var, o yüzden flat

Turuncunun ve alttaki kesikli kanal desteğinin altında olması 1103x için iştah kabartsa da durmasını bilmek lazım

sonuç olarak pztesi krizde alan karda..

krizde alan kar eder lafı bikeredaha geçerli oldu

rapora göre kişisel anlamda gerçek kişilerin yani.. zenginliği en çok artma hızı olduğu ülke tr imiş.

yani enflasyon ve kkm aslında .. fakirden al zengine ver.

enflasyonda para eriyor falan diye birşey yok.. margarin mi lan bu erisin para..

yokta olmuyor para...

sadece el değiştiriyor.. servet transferi

boyutu düşünün artık..

5. son durum

6. 11200 üstü stabil kalırsa 274 e kadar gidebilir ama önce 11200 seviyesinde iştahlı shortcuları görebiliriz, eğer shortcular 11200 ü savunabilirse ancak 11150 seviyesine kadar geri çekilmeye güçleri yeter gibi gözüküyor

7. son durum

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    rapora göre kişisel anlamda gerçek kişilerin yani.. zenginliği en çok artma hızı olduğu ülke tr imiş.

yani enflasyon ve kkm aslında .. fakirden al zengine ver.

enflasyonda para eriyor falan diye birşey yok.. margarin mi lan bu erisin para..

yokta olmuyor para...

sadece el değiştiriyor.. servet transferi

boyutu düşünün artık..
    isminde adalet olan bir parti ile yönetiliyoruz sanırdım ...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 519/981 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •