Sayfa 622/981 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Benim bildiğim onun esas mücadelesi gsray topiğinde idi.
    gsray topiğini bilmem de adam demir çelik sektör çalışanı ve de eski ereğli yatırımcılarından olduğu için ereğli ve isdemir onun uzmanlık alanı gibiydi. Tabi en yoğun yazdığı dönem ereğlinin süper döngüsünde 8-10 tl 40 a gittiği ve 4 tl temettü verdiği dönemdi.ondan sonra binelrce kişi ereğliden temettü emeklisi olacağı hayaline kapıldı. 100 bin ereğlisi olan kendini emekli sayıyordu. yılda 400 bin temettü 3 yıl öncesi çok iyi paraydı. Asgari ücret 400 bin li rakamlardaydı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. iki kalem ben edeyim.öncelikle kavgaya gerek yok neyi paylaşmak?bakın bigsort vardı adam aksam seansında mercedes ler alıyordu sonra mokoko arada giriyor şurdan aldım sattım gerek varmı bakın 1milyon yatırımcı borsadan hesap kapatmış mış battılar 1 ay sonra tekrar 1 milyon daha eksilecek yani batacaklar aşagıda 9168 de gap var orda dururmu?faizler yuzde 50 iken parası olan bofa ya para kaptırırmı birde bildiğiniz üzere bankalar yukarı giderken yanları aylardır yediriyorlardı bank endeksi inerken yanlar tekrar iniyor kazanana afiyet olsun burda yapılan paylaşımlrdan kyler faydalansın arkadaşlar ağustos 15 gel eylül ekim yukarı 30 yıldır bu söylem var son 2 yılda tahmini 100 şirket arz oldu yani ırza geçildi bu şartlarda heleki etraf yanıyorken nasıl gidecek bilemedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Geçen hafta NIKKEI ile carry tradeden dolayı likidite problemi yaşandı...1 MİL. DOLARLIK SORU ŞU?

A-Eğer oluşan fırtına gecici bir yaz sağanağı ise sıkıntı yok..Buralar orta vadeli alış yeridir.3 yıldır çalışan sistem çalışır...AL-BEKLE...

B-Oluşan fırtına bir kasırganın öncü emaresi ise işte o zaman daha düşü yeni başlıyor.son 3-4 yılda borsaya girenleri takmayın.Onlar bu günleri görmediler.

B şıkkı olursa ve bu küresel bir krize dönerse(2008) bıst100 ün 7200 olması gayet doğaldır..isteyen 2008 e baksın..

Bu sıralar en son dikkate alacağınız son 3-4 yılda borsaya giren üstatlardır..2020 den önce en az 4-5 yıl geçmişi olan kimseyi dikkate almayın.
    NIKKEI izleyelim...OLası BASRA KÖRFEZİ gerilimi petrolu artırırsa...JAPONYA FAİZ ARTIRIR..ve bu da 20 tr. dolarlık cary tradeyi zora sokar...

DAHA ÖNCE TİMSAH GÖRMEMİŞ ANTİLOPLAR KENARDA BEKLESİN..LÜTFENNNNNNNNN
    12.700 iken çok kararlıydım..ve oralarda oluşan maliyetten dolayı rahat olunur..orada görüntü netti...

ama bıst100: 9790 ve viob:10755 iken yani poz. almak için KONUŞMAK çok zor..

ama B şıkkı olacaksa endeks çok daha fazla düşebilir de..ama A şıkkı ise buralardan ORTA VADELİ alım bile yapılır...

12700 maliyetin verdiği rahatlıkla poz. koruyacağım...Ama kritik bir yer var orayı aşarsa tüm shortlar kapanır...

Yoksa dramatik düşüş veya uzlaşmaya(30 agustos) kadar gidebilirim..

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    1d
    #SonDakika Tel Aviv'de patlama sesleri duyuldu
    https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...086797409.html
    biri sifonu çekse,pala top atıldı diye atlıyor ..

ellerinde israil malzemesi oldukça bize sopaya devam..

5. Thebiglong çok sert girdi ☺☺

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Dikkat dikkat

Forumda kavga çıktıysa

Trend dönüyor demektir

Benden uyarması ��������

Ben açık açık yazdım şelaleye rüzgar olayım. Dedim bastım long jetonunu

Hadi yavrum vur kırbacı ☺☺☺
    öyle bakarsan yanılırsın artık hergün kavga var burada...

adana kiremithaneye döndü burası...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Abka short açtım dediyse açmıştır

Ben yıllardır abkayı tanırım

Short oynamasını sever ve pozda iken gergin ve sessiz olur o yüzden açmıştır

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ben 9 diyorum
    Ebende eşşeklerime inanıyorum
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 622/981 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •