Bende ev almadım gittim fabrikanın birine ortak oldum, bacası tütüyeah dediler ama hiç karını göremedik şindiye kadar.
Fabrika da ev gibi primlenirmi
Bende ev almadım gittim fabrikanın birine ortak oldum, bacası tütüyeah dediler ama hiç karını göremedik şindiye kadar.
Fabrika da ev gibi primlenirmi
Hamdım Piştim Yandım
Zamanında benim düştüğüm hataları düşmeyin
Bana büyüklerim nurlar içinde yatsın 1+0 alınırmı
oturmayacağın mülk alıp ne yapacasık felan dediler
alınmış alınmıştır diyeceksin heleki bu kiralar burada kalmazsa insanlar için artık 3+1 ler 4+1 ler lüküs olacaktır
ekmekli hesaplı denk gelirse yapıştırıp geçeceksin
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Bir insanın gözü görmüyor aklı çalışmıyor kulağı duymuyor olsa bile
Bir şeyi akp savunuyorsa yalan yanlış hile olduğunu bilmesi lazım
2010 fetoya devleti teslim etme referandumunu yetmez ama evet dediler ...sonuç feto beni kandırdı
Çözüm sürecine evet dediler demirtas beni kandırdı
Başkanlığı deliler gibi savundular obama beni kandırdı
Nas i savundular sonuç ortada
Ee artık Bi ders çıkarın ya
Sırf akp savunuyor diye hamas hakkındaki şüpheleri sorgulamiyorlar
Sorguladiklarinda gerçekler çok acik
Olay ders çıkarmak anlamak görmek duymaz şüphelenmek değil. Ya bizdensin ya onlardan. Bu kadar basit. Biz ne yapsak doğrudur. Onlar ise allahsız kitapsız ******** dinsiz imansız akılsız cahil " ne istersen yaz buraya devam ediyor böyle! insanlar. Böyle bir kamplaşma da çıkıpda karşı taraftan birisi için. Evet ya doğru galiba demek. "....." ister.
Bak bunu burada hisse başlıklarına bile görüyoruz. Hekts topiğini hatırla mesela geçen sene. eregl topiği. İnsanlar artık sürü şeklinde hareket ediyor. Bir sürü lideri ile onun yardakçıları var. Onlar ne derse o. Hamas iyidir. Oleyyy. Hamas kötü israel iyidir. Oleyyy. Bu!!
dün odea bank ile ilgili satılacak dedikosu çıkarmışlar.....zaten oda yabancıların....o sayede bankalara hareket yaptırdılar......birileri güzel mal da çıkıyor......durgunluk olan bir ülkede borsa çıkmaz....çıkacak bir kaç sektör olur gerisi numara......heleki etrafımız savaş nedeni ile belirsizlik varken.....neyse her çıkış bundan sonra şort benim için bekliyorum.....
Yer İmleri