Sayfa 760/981 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: Viop LVIII

borsada en ideal slow trade döngüsü ağustos al-aralık sat olabilir. bu dönemlerde diplerde düşük dozda kötü haberler gelir. asıl büyük bomba kötü bir haber varsa, yeni yılın başına saklanır.

yani kulakları, ağızları kapayıp, gözleri açma zamanı.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by harputlu23 Yazıyı Oku
    Japonya Başbakanı istifa etmiş. Pazartesi çarşı karışabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kılıçları çektik bekliyoruz abey. Ayasofya abinin şemsiyeyi azcık da biz ittirek

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kılıçları çektik bekliyoruz abey. Ayasofya abinin şemsiyeyi azcık da biz ittirek
    Nereme doğru ittirecen gırtlağa doğru mu. Benim portföy Bozkurt reisin günlük zararı kadar. Bana giren bir barnak olur Bozkurt reisim hünkârıma bacaklar girer. Garibim açlıktan iş arıyor. Galiba gara oğlanların teklifini kabul edecek. Afrika ya sekiz işçisi olarak gidecek. Bozkurt reisim hünkârımin iki seçeneği var iş kazasından ölmezse maymun çiçeğinden ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Nereme doğru ittirecen gırtlağa doğru mu. Benim portföy Bozkurt reisin günlük zararı kadar. Bana giren bir barnak olur Bozkurt reisim hünkârıma bacaklar girer. Garibim açlıktan iş arıyor. Galiba gara oğlanların teklifini kabul edecek. Afrika ya sekiz işçisi olarak gidecek. Bozkurt reisim hünkârımin iki seçeneği var iş kazasından ölmezse maymun çiçeğinden ölür.
    Reise bir şey olmaz her gün katlıyor adam. Sen kendini düşün.

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ben sana bir şey diyeyim abi. Bu özgür ve avaneleri hasbelkader iktidar olursa devri sabik yaratmayacagiz diye gelecekler ve her şey yapanların yanına kar kalacak. Memlekette her şeyi değiştirmek lazım. Ama önce muhalefeti.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ben sana bir şey diyeyim abi. Bu özgür ve avaneleri hasbelkader iktidar olursa devri sabik yaratmayacagiz diye gelecekler ve her şey yapanların yanına kar kalacak. Memlekette her şeyi değiştirmek lazım. Ama önce muhalefeti.
    Muhalefeti de savunmuyorum ki...

En düşük emekli aylığını Asgari Ücrete eşitle diyor Özgür Özel... (Yanlış !!!)

Doğrusu en düşük emekli aylığına seyyanen zam yapmak ve Aylık Bağlanma Oranlarını düzelterek, intibak gerçekleştirmek...

Yani şu anda Muhalefet de emeklinin halini anlayamıyor...

Ben hakkımı istiyorum. Hakkımı iktidar vermiyor. İktidarcı olmamak muhalefetci olmak manasına gelmiyor bence...

Yukarıdaki linki de forumda benimle aynı durumda olan arkadaşları bilgilendirmek için yayınladım...

Herkese saygılar...

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Muhalefeti de savunmuyorum ki...

En düşük emekli aylığını Asgari Ücrete eşitle diyor Özgür Özel... (Yanlış !!!)

Doğrusu en düşük emekli aylığına seyyanen zam yapmak ve Aylık Bağlanma Oranlarını düzelterek, intibak gerçekleştirmek...

Yani şu anda Muhalefet de emeklinin halini anlayamıyor...

Ben hakkımı istiyorum. Hakkımı iktidar vermiyor. İktidarcı olmamak muhalefetci olmak manasına gelmiyor bence...

Yukarıdaki linki de forumda benimle aynı durumda olan arkadaşları bilgilendirmek için yayınladım...

Herkese saygılar...
    Yok abi muhalefeti savundun diye demedim. Kimse hayal kırıklığına uğramasın diye yazdım ben de. Selamlar. Sevgiler.

Sayfa 760/981 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •