Sayfa 649/905 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. maharaj dostumuz deniz adamı gibi bir şey arkadaşlar...sürekli sahilleri gezer....rodos ,marmaris, kuşadası....vb dolaşır durur...tatili de çok sever...o yüzden de liman ile ilgili en güzel bilgileri o veriyor.... bizzat olayın içinde yani....ben gariban keko ta batmandayım...dünyadan haberim olmuyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. İş yatırım sabah sabah 180.000 lot aldı
    Bankof da yaklaşık o kadar sattı
    Karşılıklı olma ihtimali var tabi

Çok acayip hacimli bir çıkış yaptı. Tavan olmalı bugünde. Olursa bütün teknikçilerin radarına girer hisse. Malum yeni zirve tazeleyen hisseler en az %50 gider diye bir tez var bizde.

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sen olmazsan bombayı patlatacak kimse kalmayacak yahu... güzel bilgiler veriyorsun dostum...teşekürler...
    Bombacı Maharaj. Rallici Keko.

4. Sn Maharaj bunu sürekli yapmaya başladılar bofa ayın başından beri kanırta kanırta aldı bugün gene işe devretti 48 çikışımdan beri aynı tarife inşallah hedefine giderde bizde bir Yunan yaparız sn.keko yuda alırız😂

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bombacı Maharaj. Rallici Keko.
    ikimizin gücü birleşince galiba bombalı bir ralli bizi bekliyor...potansiyel yüksek görünüyor....egegübrenin tarihinde ilk defa tüm konjöktür egegübreden yana...rüzgar egegübrenin arkasında esiyor...zoraki de olsa onu ileri götürecek görünüyor...patron istese de istemezse de bir şeylerin olmasının arafesindeyiz düşüncesindeyim..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. arkadaşlar bir şey daha aklımdan geçiyor...malum patronun diğer şirketi olan bağfas çok borçlu ve sıkıntıda...acaba patron diğer şirketi olan egegübrenin çok değerlenmesini ve değerlendikten sonra hisselerinin bir kısmını çinlilere veya piyasaya satmak istemez mi ?? elde edeceği bol nakit ile diğer şirketine kişisel olarak destek atmak istemez mi ?? bu düşünce ile egegübreye artık takoz koymaz düşüncesi oluşuyor bende...

ekonomik ortam çok kötü...faizler çok yüksek..şirketler artık bankalardan uygun kredi bulamıyor...iki gün önce bir borsa şirketi konkordato ilan etti...patronlar da şirketlerinin ellerinden kayması riskleri ile başbaşa gelmeye başladı...onlarda da stres arttı..yıllardır emek verdikleri şirketlerinin batma tehlikesi oluşmaya başladı...

bence bizim patronun bir şeyler yapması lazım...o yüzden de egegübrede yıllardır koyduğu takozu kaldırabilir...bu ihtimal kafamda canlanıyor arkadaşlar....bakalım gerçekten de öyle olabilecek mi ???

7. Şair burda demek istemiş olabilir.

TCEEGE de yeni bir dönemin kapılarını aralıyoruz!

Yatırımlarımız, gelişen yüzümüz ve yenilenen stratejilerimizle yepyeni bir döneme adım atıyoruz!

Köklü geçmiş ve tecrübemizle büyük bir dönüşümü başlatıyoruz. Hizmetlerimizi güçlendiren yatırımlar ve yeniliklerle dolu bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculuğun ilk adımlarını sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Takipte kalın, çünkü bu daha başlangıç

https://www.linkedin.com/posts/tceeg...075876864-tM_C

8. 65,00 direncimizi yoruyoruz...orada biraz daha işlemler olsun...inşALLAH artık orayı güçlü bir şekilde aşarız...dün 56,75 saatlik direncimizin üzerinde kaldığımız her saat ayıların gardını düşürecek ardından da çıkış ivmesi gelebilir diyordum..dün tüm yatırımcı dostlar emek vererek destek attılar...gün sonunda da bir de baktık ki tavan olmuş...

aynı desteği buralardan da verirsek ?? bence bu gün bu direncimizi aşabiliriz...gün sonuna kadar 65,00 ın üzerinde kalırsak ?? tahmin ediyorum ki satan herkes tekrardan dönüp gerekirse yukarıdan bile almaya gelecek...o yüzden de imkanı olan arkadaşlardan gün sonuna kadar pasife ve 65,00 ve altlarına destek atmaları çok değerli ve önemli olacak...bilemiyorum bunu başarabilecek miyiz ?? umarım başarırız...ufak bir dokunuş iyi olacak...

Sayfa 649/905 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •