bu tahtanın tek gerçeği lodrik onun mevduat vade sonu ne zamansa ozamana kadar istedği yere kadar düşürürler
bu tahtanın tek gerçeği lodrik onun mevduat vade sonu ne zamansa ozamana kadar istedği yere kadar düşürürler
Lodrik büyük olasılıkla tatilde, plajda keyif yapıyordur, bilanço sonrası alım yapmasını bekliyorduk am ortada yok.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
**artık bilançoların da gerçeği yansıtmamış olduğunu bir kez daha anladık...
Valla hisse bölünürse piyasada lot sayısı fazlalaşır kolay manipüle edemezler dedik ama yanıldık, adamlar hisseyi bölündükten sonra şirket batmış gibi dibe vurmaya devam ediyorlar, kayıp %30 a yaklaştı, şirketse bilançolarla istedikleri gibi oynayıp bunlara çanak tutmaya devam ediyor, zaten doğru düzgün SPK olsa bunların hiç birine izin vermez ama ne diyelim böyle başa böyle tarak ....... cümlenin sonunu siz biliyorsunuz.
Buradaki arkadaşlar gibi ben de tekniğe/grafiğe çok önem vermem ve sık takip etmem ama artık çaresiz kaldık, umut arıyoruz![]()
Hisse pandemiden beri EMA200' ün altına düşmemiş denebilir. Sadece genel seçim döneminde biraz sallanmış. Ama dövizin yükselmesi ve belirsizliğin kalkmasıyla hızlanmış.
İnşallah tahtacı insaflı olurda 9 civarında dengelenip, EMA200 üstünde kalır. Ama GAP takıntısı varsa 8 civarında bir boşluk daha görünüyor....
Grafiğe dolar bazlı bakınca içim karardı. Geçen yıl seçim öncesi EMA200 altına düşünce toparlaması çok uzun sürmüş.
Şimdi yine o fiyatlara geldik. 0,29USD' da GAP' ı kapattım, EMA200 sınıra geldim geri yukarı gidiyorum havası verilip yine çakılmış gibi. Zaten arsa alındı, 2024 ciro hedefi düşürüldü....vs bir çok değişik olayı da yaşadık. İşin ilginç yanı, şirket hiç bir açıklama ya da müdahale yapmıyor. Enteresan.
![]()
--bilanço sonrası yüklü veren, son 3 gündür verdiklerini topluyor...bu da buralardan döner izlenimi veriyor...
--AKSA nın 3. ve 4 çeyrekleri 2. çeyrekten çok daha güçlü gelir...
--ACN fiyatları düşerken, akrilik elyaf fiyatları da yükseliyor...ACN fiyatları, maliyet fiyatlarında...buralar dip...
--2. çeyrekte düşük gelen enerji karlılığı bu dönem önceki iyi dönemlerin de üzerinde gelebilir..
--son 2 dönemdir zarar açıklayan DOWAKSA nın da artık normale döneceğin düşünüyorum...eğer, dedikleri gibi yüksek kapasite ile çalışıyorlarsa..
1. şubat fiyatındayız...yani 6.5 ay önceki fiyatta...
Yer İmleri