Sayfa 659/905 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Egegubre bu fiyatları iki yıl önce görmüştü zaten..iki yılın enflasyonunu da hesapladigimizda aslında çok da geri kaldığını görüyoruz..o yüzden de bence buralarda risk minimuma yakındır...yakın geçmişte 65 in altı için çok ucuz...100 un altı için de ucuz demiştim...sonrasına ise karışmam..bu mantıkla yakınlarıma aldırdım...umarım yüzümüzün akıyla bu işten çıkarız..çok şükür son bir kaç yıldır isabet oranım yükseldi...bir tek pelturda tokezledigimi düşünüyordum ama o bile bu uyuz ortamda yüzde 50 kazandırdı...
    Evet eggub yaklaşık 2 yıldır yatıyor besili dana gibi
    Bi tepik benden bir tepik senden yiyince silkelendi
    Arkamızdan güçlü dostlarda gelince kendine geldi

Şirket sosyal medyada yeni bir başlangıç falan diyor
    Belli ki onlarda bir an önce değerine gitmesini istiyor
    Güzel haberler eşliğinde isterlerse fezaya götürürler

https://www.linkedin.com/posts/tceeg...075876864-tM_C

2. TCEEGE de yeni bir dönemin kapılarını aralıyoruz!

Yatırımlarımız, gelişen yüzümüz ve yenilenen stratejilerimizle yepyeni bir döneme adım atıyoruz!
    Köklü geçmiş ve tecrübemizle büyük bir dönüşümü başlatıyoruz. Hizmetlerimizi güçlendiren yatırımlar ve yeniliklerle dolu bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculuğun ilk adımlarını sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Takipte kalın, çünkü bu daha başlangıç

Gücümüze güç katacak yeni yatırımlarımız hizmete giriyor!

Yatırım takviminde açıkladığımız iki yeni RTG vincimizin hizmete girdiğini duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.RTG vinçlerimizle yük elleçleme süreçlerinde kapasite ve verimliliği artırıyoruz. Terminal operasyonlarımızın gücüne güç katan bu teknolojiyle, lojistik çözümlerimizi bir adım öteye taşıyoruz.

Bu sadece bir başlangıç. Yeni dönemin heyecanını bizimle yaşayın ve bu yolculuğa ortak olun!

3. Toki İzmir Aliağada Sanayi ve depolama alanlarını açık arttırma usulü satışa çıkarmış ada parseller 1146 7 başlıyor 1146 25 e kadar arada 8 9 10 yok toplamda 162.000 m2 m2 fiyatları 7.750 den başlıyor 8.250 kadar bunlar açlılış m2 fiyatları açık arttıma usulü

4. Asla yatırım tavsiyesi olamaz

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Evet eggub yaklaşık 2 yıldır yatıyor besili dana gibi
    Bi tepik benden bir tepik senden yiyince silkelendi
    Arkamızdan güçlü dostlarda gelince kendine geldi

Şirket sosyal medyada yeni bir başlangıç falan diyor
    Belli ki onlarda bir an önce değerine gitmesini istiyor
    Güzel haberler eşliğinde isterlerse fezaya götürürler

bende şirketin artık şirketin gerçek değerine gitmesine izin vereceğini düşünüyorum....nedeni patronun diğer şirketi olan bağfasın zor durumda olması , belki de patronun oraya sermaye takviyesi yapma ihtimali...ikinci bir konu da gerçekten de artık çinliler geliyor ve ister kendileri ile iş yapsın isterse de yapmasın limanın yoğunluğu artacak...ister istemez işler patlayacak..boşuna 4-5 tane vinç almıyor....patron kelepir fiyatından hisselerini kaptırmak istemiyor düşüncesindeyim...

yani konjöktür değişti artık rüzgar arkasından esiyor ....ister istemez bir yerlere sürükleniyor...şirketin yeni bir başlangıçtan bahsetmesi de bu şüphelerimizi güçlendiriyor...akıl ve mantık ilerisi için güzel şeyler görüyor...umarım her şey gönlümüzce olur...patron da yatırımcısı da kazanır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dilerim tüm paydaşlara uzun süredir forumu takip ediyorum beklentiler ve güzel bilgiler benide hepiniz gibi heyecanlandırdı aramıza katılıp bende bu heyecanın içinde olmak istedim inşallah güzel günleri bizleri bekliyor

7.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    Toki İzmir Aliağada Sanayi ve depolama alanlarını açık arttırma usulü satışa çıkarmış ada parseller 1146 7 başlıyor 1146 25 e kadar arada 8 9 10 yok toplamda 162.000 m2 m2 fiyatları 7.750 den başlıyor 8.250 kadar bunlar açlılış m2 fiyatları açık arttıma usulü
    parsel sorgulama programından sorgulamak lazım...acaba nereleridir oraları..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 659/905 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •