Sayfa 849/895 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859 ... SonSon
Arama sonucu : 7153 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Tahtacı (patron) halen kendine yetecek kadar malı ky'den toplayamadı ve bıktırma politikası uygulayarak fiyatı düşürmeye devam ediyor. KY'de bulunan o göz diktiği malı almadan da yönünü yukarı çevirmeyecek. PTA tesisi açılışını da düşüş dalgasına çevirirse şaşırmam.

2. Faizler bu şekilde yüksek seyrettiği sürece maalesef borsada daha çok uzun süre ağlayacağız
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Tahtacı (patron) halen kendine yetecek kadar malı ky'den toplayamadı ve bıktırma politikası uygulayarak fiyatı düşürmeye devam ediyor. KY'de bulunan o göz diktiği malı almadan da yönünü yukarı çevirmeyecek. PTA tesisi açılışını da düşüş dalgasına çevirirse şaşırmam.

geri alim neden yapmiyo diye patrona sitem edenler vardi , patron geri alim kapini milletin agzina bal calmak icin gondermis olmali cunku arkasindan tahsisli sermaye artirimi kapini yapistirdi hemen , yani geri alim ile hissenin yukslmesinin onunu kesti yine ,

demekki yine biraz daha dusurecek diye yorumlarim bu sermaye artirim kapini , 4.60 dan geri alim yapmis olsada 4.20 yine gosterecek galiba ,

geri alim miktarinin az lot olmasinin sebebi heralde bundan kaynakliydi , yuksekten geri alim yapmak istememis , daha alttan geri alim yapma amaci var galiba ...

bakalim gorecegiz , ne kadar asagi dusururse ben o kadar trade yaparak daha fazla kazaniyorum , bu dususler benim hep cikarima oluyor sahsen , gittigi yere kadar gider , benim acimdan mesele yok ,

pta acilisi aralik ayinda gerceklesse bile ilk bilancoda etkisini gorecegimizden , mart ayina kadarda yukselis beklemiyorum ben , pta acilisida gume gidecek gibi gorunuyor , olay buyuk gercekten , tahtacinin amaci daha asagilar gibi , en son gelen kap dizilimi bunu anlatiyor bana..

ytd

4. cuma aksam aldigimiz mallari sabah acilista verdik , dusmesini bekliyorum , bugunku dususude grafiksel olarak gormustum cuma gununden , sabah verdik , aksama yerine koyariz kismetse , yada dustugu dip noktadan, endeksde gozumuz , endeks degisiminden yonunu yukari cevirirse terste kalmayali diye anlik izliyorum tahtayi , tahtaci dusursun bende her gun lot artirmaya devam ederim , tahtacinin yonu ne taraf ise yaratmis oldugu dalgada sorf yaparim ben ..

5.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Tahtacı (patron) halen kendine yetecek kadar malı ky'den toplayamadı ve bıktırma politikası uygulayarak fiyatı düşürmeye devam ediyor. KY'de bulunan o göz diktiği malı almadan da yönünü yukarı çevirmeyecek. PTA tesisi açılışını da düşüş dalgasına çevirirse şaşırmam.
    Bu seviyelerde bir kargaşa çıkarsa, tahtacı yüklüce mal kaptırabilir. Bu dip seviyelerden mal satmak eminim işine gelmez. Yani ky'nin elindeki malı ucuza alıcam derken, aç gözlülük tahtacıya pahalıya patlayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Bu seviyelerde bir kargaşa çıkarsa, tahtacı yüklüce mal kaptırabilir. Bu dip seviyelerden mal satmak eminim işine gelmez. Yani ky'nin elindeki malı ucuza alıcam derken, aç gözlülük tahtacıya pahalıya patlayabilir.

valla tahtaci zarar ederse bu isten asla uzulmem , hep ky zarar etti birazda onlar zarar etsin derim

acikcasi bu dususlerden kazanilan para benim istahimi kabartti , simdi fiyat 5 lira desek , tahtaci 2 bucuk liraya dusurse ben lotu 2 ye katlarim diye dusunmeye basladim

herkes benim gibi olsa tahtaci zaten essege ters biner o zaman ..

7. Resmen kısık ateşte haşlanıyoruz

Kendimiz ettik kendimiz bulduk. Güvenir misin SASA'yanın hesabını soruyolar....

8.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Resmen kısık ateşte haşlanıyoruz

Kendimiz ettik kendimiz bulduk. Güvenir misin SASA'yanın hesabını soruyolar....
    Uyarmıştım
    En guvenilmeyecek hisse bu
    Patron isi gücü birakmis surekli çakıyor
    Mal toplama fln hikaye

Sayfa 849/895 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz