Sayfa 388/458 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438 ... SonSon
Arama sonucu : 3663 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Sahin Gokbakar ev aliyor 2020 de 10MM TL ye ev yapı kayıt belgeli ve iskeleside var

2 sene sonra yapikayit belgesi iptal olup tapuya sit alani diye serh dusulmus bu ev yikilsin diye yazilmis

Bu nasil memleket ben anlamadim. Vatandas neye guvenip arazi ev alacak?

Simdi sozkonusu evin degeri sifir. Inanilmaz

https://www.sozcu.com.tr/sahan-gokba...yediniz-p82853
    Yapı kayıt belgeli eve neden 10 milyon verilir ?
    Hemde 2020 yılında.
    Ev olmasa arsanın değeri nedir ?
    Eğer farklıysa aradaki rantın vergisi nedir ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Sahin Gokbakar ev aliyor 2020 de 10MM TL ye ev yapı kayıt belgeli ve iskeleside var

2 sene sonra yapikayit belgesi iptal olup tapuya sit alani diye serh dusulmus bu ev yikilsin diye yazilmis

Bu nasil memleket ben anlamadim. Vatandas neye guvenip arazi ev alacak?

Simdi sozkonusu evin degeri sifir. Inanilmaz

https://www.sozcu.com.tr/sahan-gokba...yediniz-p82853
    İmkanım var dünyanın her yerinden malikane alabilirim deyip yapı kayıt belgeli yer almak.
    İmkanın var ama vizyon yok.
    Gelsin 10 milyonda bana atsın muhtar tapulu yer satayım.

3.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Emlakçı ilanlarının çoğu fake. Emlakçılar olmayan evleri satılık veya kiralığa koyuyorlar. Tanıdık eş dostun boş duran evine branda (büyük afiş) asıyorlar. Özellikle cadde üzerinde görünür yerlere branda asmak çok yaygın.

Ayrıca kiralık olan daireler için mutlaka bir de satılık ilanı açıyorlar. Emlakçılar arasında ilan sayısı ve asılan branda sayısı çok önemli.

Fake ilanı aradığınızda bugün bir müşteriye opsiyonladık, şu anda sözleşmesini hazırlıyorum ya da bir müşteriyle sözleştik olmazsa size dönelim diyorlar. Alayı çakal.
    Al satcı. Komisyoncu hemen herkes çakaldır. 2. el araba galerisi sahibi emlakçı hatta hisseci tahtacı aracı kurumlar. Hiç birisinin bir farkı yoktur. Hepsi en düşüğe alıp en tepeden malı çakmak isterler. Bu yolda imkanlar dahilinde etik değil kanunsuz insani insani değil ********lik falan hiç birşeye bakmazlar.
    Dediklerinizde çok haklısınız. Zamanında emlakçı tanıdıklarım da oldu. Bir ara biraz da içini dökmek olarak herhalde bazı şeyler anlattı. Valla 40 sene düşünsem aklıma gelmez.
    Bir örnek. Satılamayan bir başka emlakçıya ait bir daireye bir anda kendi akraba çevresinden 10 kişiye gezdirip (hepsi ciddi alıcı pozlarında ve o paraya ok gibi gözüken ) ev sahibini emlakçı değiştirmeye zorlamak.Bakın bende müşteri bol. Bana verin 1 haftada bu iş tamam imajı.

4. burdaki fiyatlar arşa çıkınca yeni mecralara yelken açtılar...

Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Valfranc Yazıyı Oku
    İmkanım var dünyanın her yerinden malikane alabilirim deyip yapı kayıt belgeli yer almak.
    İmkanın var ama vizyon yok.
    Gelsin 10 milyonda bana atsın muhtar tapulu yer satayım.

Adam o zamanin 1,5 milyon dolarini harcamis arazi almis icinde ev almis.

Tapusu olmayan emlak aliyor 4 sene sonra arazi SIT alani ilan ediliyor adamin elinde bir tek yapi izin belgesi var

Hakikaten cok tuhaf bir olay.

Yani bu kadar paran var hicmi avukat tanidigin yok yada emlakci tanidigin yok. Turkiyenin sayili zenginlerinden birde bu herif. Inanamiyorum

Adamin 1,5 milyon dolar cope gitti

6. Bu olayi biraz daha arastirinca esasinda Marmaris Selimiye de hicbir denize sifir orman icindeki yazlik evin tapusunun olmadigini anliyorsunuz. Ama sahibinden.com da millet aliyor satiyor ve milyon dolarin uzerinde fiyatlar bunlar

Yani millet bile bile aliyor bunlari. Yani bir gun SIT alani ilan edilebilir evleri yikilabilir sende karavan cadir artik neyse milyon dolardan degeri sifira dusmus arazinde yasarsin. Tiny house yada prefabrik e bile izin vermiyorlar

Sahan in roportajindan sunu anladim adam benimkini SIT ilan ederlerse o zaman bu mahalledeki herkesinde olmasi lazim dedigini anliyorsun. Yani 1,5 milyon dolar verirken adam sunu dusunmus "ya burada 100 lerce arazi var ayni durumda eger benim basima bir sey gelirse herkesin gelir millet ayaklanir olmaz yapamazlar"

Bakalim gorucez. Adamlarda ne kadar cok para varsa 1,5 milyon dolari cope atacak rahatlik var.

Yillardan beri Marmaris Selimiye deki denize sifir evlere bakar gipta ederdim megerse hikayenin arka plani buymus

Ağustos ayında ,aylık olarak ,ikinci el konut fiyatları %3.05,yeni yapılmış konut fiyatları %6.13 arttı.Konutların metrekare fiyatı Türkiye ortalaması 32433 TL,İstanbul'da ise 49000 TL oldu.

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...836d04-p5qg9Tx
    bir halt olacağı yok.

8. KuveytTürkte bugün benden önceki kişi 5 milyon 200 bin lira nakit çekti.
    Parayı kasadan iki çuval halinde getirdiler.
    Paranın kasadan gelmesini beklerken emlak muhabbeti dönüyordu.

(Bu arada fiziki altın masrafı %1'den %4'e çıkmış kuveytTürkte.)
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 388/458 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •