Al satcı. Komisyoncu hemen herkes çakaldır. 2. el araba galerisi sahibi emlakçı hatta hisseci tahtacı aracı kurumlar. Hiç birisinin bir farkı yoktur. Hepsi en düşüğe alıp en tepeden malı çakmak isterler. Bu yolda imkanlar dahilinde etik değil kanunsuz insani insani değil ********lik falan hiç birşeye bakmazlar.
Dediklerinizde çok haklısınız. Zamanında emlakçı tanıdıklarım da oldu. Bir ara biraz da içini dökmek olarak herhalde bazı şeyler anlattı. Valla 40 sene düşünsem aklıma gelmez.
Bir örnek. Satılamayan bir başka emlakçıya ait bir daireye bir anda kendi akraba çevresinden 10 kişiye gezdirip (hepsi ciddi alıcı pozlarında ve o paraya ok gibi gözüken ) ev sahibini emlakçı değiştirmeye zorlamak.Bakın bende müşteri bol. Bana verin 1 haftada bu iş tamam imajı.
Adam o zamanin 1,5 milyon dolarini harcamis arazi almis icinde ev almis.
Tapusu olmayan emlak aliyor 4 sene sonra arazi SIT alani ilan ediliyor adamin elinde bir tek yapi izin belgesi var
Hakikaten cok tuhaf bir olay.
Yani bu kadar paran var hicmi avukat tanidigin yok yada emlakci tanidigin yok. Turkiyenin sayili zenginlerinden birde bu herif. Inanamiyorum
Adamin 1,5 milyon dolar cope gitti
Bu olayi biraz daha arastirinca esasinda Marmaris Selimiye de hicbir denize sifir orman icindeki yazlik evin tapusunun olmadigini anliyorsunuz. Ama sahibinden.com da millet aliyor satiyor ve milyon dolarin uzerinde fiyatlar bunlar
Yani millet bile bile aliyor bunlari. Yani bir gun SIT alani ilan edilebilir evleri yikilabilir sende karavan cadir artik neyse milyon dolardan degeri sifira dusmus arazinde yasarsin. Tiny house yada prefabrik e bile izin vermiyorlar
Sahan in roportajindan sunu anladim adam benimkini SIT ilan ederlerse o zaman bu mahalledeki herkesinde olmasi lazim dedigini anliyorsun. Yani 1,5 milyon dolar verirken adam sunu dusunmus "ya burada 100 lerce arazi var ayni durumda eger benim basima bir sey gelirse herkesin gelir millet ayaklanir olmaz yapamazlar"
Bakalim gorucez. Adamlarda ne kadar cok para varsa 1,5 milyon dolari cope atacak rahatlik var.
Yillardan beri Marmaris Selimiye deki denize sifir evlere bakar gipta ederdim megerse hikayenin arka plani buymus
Ağustos ayında ,aylık olarak ,ikinci el konut fiyatları %3.05,yeni yapılmış konut fiyatları %6.13 arttı.Konutların metrekare fiyatı Türkiye ortalaması 32433 TL,İstanbul'da ise 49000 TL oldu.
https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...836d04-p5qg9Tx
bir halt olacağı yok.
KuveytTürkte bugün benden önceki kişi 5 milyon 200 bin lira nakit çekti.
Parayı kasadan iki çuval halinde getirdiler.
Paranın kasadan gelmesini beklerken emlak muhabbeti dönüyordu.
(Bu arada fiziki altın masrafı %1'den %4'e çıkmış kuveytTürkte.)
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Yer İmleri