Alýntý Originally Posted by Underground Yazýyý Oku
Sisenin dönemsellik durumunu tam örtüþmese de Ulker hissesine benzetiyorum. Yýllarca kötü bilançolar ve devasa borçlarla sürünen Ulker 20 liralardan 150 liralara geldi ve bence asýl hikayesi de daha yeni baþlýyor...

Geçenlerde bir mesajýnýzda bahsetmiþtiniz, 2028 e kadar beklemeye deðer bulunur mu þeklinde, ben asýl hikayesinin 2026-2027-2028 yýllarýnda gerçekleþeceðine inanýyorum.

Türkiye yatýrýmlarý bitsin 2025 bilançolarý yavaþtan düzelsin, yurt dýþý ve abd yatýrýmlarý yakýnlaþýrken ivme kazanýr. Orasý þahsýmca ilk durak ama asýl hikayenin de baþlayacaðý yer olacak.

Ve dediðiniz gibi trade etmeye o kadar müsait ki günlük marj bile býrakmasý çok olaðan.
Þu an 150 lira olsaydi kimse þiþe de çok çýktý demezdi aksine dünya devi ihracat þampiyonu yurtdýþý bir sürü fabrikasi var vs der hedef 200. -250 derdi.
Yine de kaðýt 3-4 dolar olacak ise ve daha 4-5 yýlý var ise burada trade etmeden beklemenin bir anlamý var mý 2028 de suanki ederini 5e katlayacak nice kaðýt var.

Yýllardýr 2 dolarý geçip üzerinde kalamamis bir kaðýttan bahsediyoruz.bende umut hep vardý ama giderek azalýyor þiþe özelinde.oyle bir gün gelecek bu dört dolar olacak belki ama alternatifleri de o kadar kazandýrdýðý için yine mutlu olmayacaðýz sanki.