Sayfa 744/905 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Mutluluk güzel bir duygu.Ben ekimin ikinci yarısına kadar supriz filan beklemiyorum.
    70.90 ile 71.55 arası calkalar ..Sonrasına sonra bakılır.

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    4 yıldır hissede olup 3 hafta boyunca 70.90-71.55 arası mı dalgalanır diyorsun.. Son 3 ay yaptığı sert dalgalanmaları neden bu üç hafta kessin.. Neyse sadece yarın bile ne kadar saçmaladığın ortaya çıkar.. Hatta yarın ilk yarım saat..

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sen çok yaş emi. Yunan adaları başlıyor nasip olursa bu hafta sonu. 2 hafta yokum, o sıra 90 ları bekliyorum.
    İyi bir totem oldu.Gezi sınırları nekadar genişlerse çııkış da bir okadar yukarı olur maldivler de emekli oluruz artık

3. Ben Manisaliyim ve sanayide çalışıyorum.
    Chery tahsil edilebilecek büyüklükte bir alan göremiyorum.Fabrika alani için cakisma yapmaları lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Ben Manisaliyim ve sanayide çalışıyorum.
    Chery tahsil edilebilecek büyüklükte bir alan göremiyorum.Fabrika alani için cakisma yapmaları lazım.

ntv limanın samsun limanı tercih edilmiş şuan .haber iki gün once ntv de söylendi liman olarak ta samsun limanı olacakmış diye

5.  Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    ntv limanın samsun limanı tercih edilmiş şuan .haber iki gün once ntv de söylendi liman olarak ta samsun limanı olacakmış diye
    Ben Manisa olmaz demedim.Manisa OSB de yer çalışması yapılmalıdır .Samsun yer olarak Manisa kadar avantajlı degil.
    Manisa bence daha avantajlı..

6. Manisa OSB çok palalı ve büyük.Ali aga limanlarda otoban var.Ayrica demir yolu var lojistik olarak çok uygun.Yan sanayi olarak yeterli ve yakınında izmir var.

7.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Manisa OSB çok palalı ve büyük.Ali aga limanlarda otoban var.Ayrica demir yolu var lojistik olarak çok uygun.Yan sanayi olarak yeterli ve yakınında izmir var.

NTV televizyonunda haber geçti .çinli dev bir firma türkiyeye yatırım yapacakmış .liman olarak ta samsun limanı diye haberlerde dinledim .alt yazı olarakta geçti .artık samsun u manisam biz bilemeyiz .kararı çinli firma yetkilileri verir .ben ful egegübrede yim .ufak ta karsan ve koçaer var .bekliyoruz zaten

Sayfa 744/905 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •