spk yargı dağıtmış...
herkese geçirmiş...
spk yargı dağıtmış...
herkese geçirmiş...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Güzel kardeşim
Dert etmem deme
Borsadaki sorun ülkedeki sorunun %1 i değil
Seni deprem zamanı okumuştum sanırım o bölgede oturuyorsun o bölge daha da vahim durum
20 yıl sonra kendi toprağında azınlık durumuna düştüğünde keşke dert etseydim diyeceksin
Bence dert et
Aciga satis ya herkese serbest olmali ya kimseye !
Kağıtların endeks 1 düşerken 3 5 düşmesinin tek sebebi bu
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Borsa 3 senedir çıkarken bu para nereden geliyor bu değirmenin suyu nereden geliyor diye sordun mu?
Adamlar yabancının malının büyük bir kısmını aldılar, borsada yabancı tarihi düşük düzeylere gelmişti...
Bu değirmenin suyunun kaynağı neydi???
İşin özeti, birileri felaket bir operasyon çektiler son 5 senede, bu da 2. safhası...
Ben sizi çok iyi anlıyorum .
Biraz önce de dedim sonuna kadar haklısınız.
Açığa satış herkese olsa (sizin ve sn ayhan başkanımın dediği gibi).Sn mathias ın dediği gibi eşitlik gelir olay biter de...
Benim anlatmak istediğim ben ne yapabilirim bunun bir an önce gerçekleşmesi için.
Hani misal şahsi veya kurusal birileri dilekçe yazdık imza topluyoz filan deseler bende gider imzamı atarım.
Dediğiniz gibi birkaç kişi tv söylendi .Onların sayısı fazla olsa keşke.
Evet. Kişisel olarak bir faydası olabilir.en azından orta uzun vadeli yatırımcılar için.(Bu sn D83 den de duyduğum en makul yapılabilecek bir öneriydi).
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Pek dağıttığına inanmıyorum yandaşa ceza asla gelmez kendinden olmayan 3-5 kişiye dokunmuştur anca o kadar. Ülkede gerçekten demokrasi, adalet, liyakat olsaydı bunların hiçbiri olmazdı. Bakmayın borsada yandaş ve yabancı dışındakilerin dışındakilere açığa satış yasak ülke bk çukurunda araştırmak lazım kimlere ceza verilmiş bu ülkede yandaşa hiçbir yerde ceza verilmez her yerde kendi adamları var borsada da öyle.
Yer İmleri