Sayfa 702/998 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Viop LIX

1. spk yargı dağıtmış...

herkese geçirmiş...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bu sorunun cevabı değil.
    Ben de isterim.Eşitlik istiyoruz da ne yapabiliriz Sn mathias ?
    Sn D83 dostumuzda sonuna kadar haklı açığa satış konusunda.
    Ama elden ne gelir.
    Bu konuda ne yapabilirim .Çözüm önerisi olarak ne yapmamı istiyorsunuz onu anlayamıyorum.

not:Sanırım sn D83 bir ara hesaplara bloke koymakdan bahsetmişdi.Buna benzer vs...
    Güzel kardeşim
    Dert etmem deme
    Borsadaki sorun ülkedeki sorunun %1 i değil
    Seni deprem zamanı okumuştum sanırım o bölgede oturuyorsun o bölge daha da vahim durum
    20 yıl sonra kendi toprağında azınlık durumuna düştüğünde keşke dert etseydim diyeceksin
    Bence dert et
    Aciga satis ya herkese serbest olmali ya kimseye !
    Kağıtların endeks 1 düşerken 3 5 düşmesinin tek sebebi bu

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    spk yargı dağıtmış...

herkese geçirmiş...
    İyi günler sn akçay.

Beni biliyorsun (yazım tarzımı).
    Ama dün bunu görünce dellendim zaten.Sanırım kurallar bir hisse netdeki borsacılar için var."Parası olana kural yok "un ispatı gibi bir liste.

Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Aylardır okumadın mı ne yazdığımı
    Ben sistemin içinde biri değilim satışın nerden geldiğini göremem ama bir akıl vermiş yaratıcı sorgula demiş
    En basit sorgu
    Aciga satışın yasak olduğu borsada kagitlar nasıl olur da böyle yari yariya düşer tüm dünya zirvede iken
    İsrail İran birbirine nükleer atsa düşmez o kural uygulansa sadece biri bu 6 aydır hergun satıyor bu mal nasıl bitmiyor??

Tr halkı sormuyor sorgulamıyor malesef

Adam bofa dan ülkeyi soydu bu verilen cezalar komedi muhtemelen hedef şaşırtma amaçlı çok fazla şikayet gidiyor spk ya susun bak ceza verdik
    Borsa 3 senedir çıkarken bu para nereden geliyor bu değirmenin suyu nereden geliyor diye sordun mu?

Adamlar yabancının malının büyük bir kısmını aldılar, borsada yabancı tarihi düşük düzeylere gelmişti...

Bu değirmenin suyunun kaynağı neydi???

İşin özeti, birileri felaket bir operasyon çektiler son 5 senede, bu da 2. safhası...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    spk yargı dağıtmış...

herkese geçirmiş...
    akçay altın ve gümüş ons için kısaca görüşünü yazar mısın....dün sordum.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    İyi günler başkanım.
    Evet olmalı tabi de .
    Biz ne yapabiliriz bunun olması için.
    Elimizde bu dileğimiz yerine gelmesi için bir yol var mı sizce ?
    Takasbank'ta bloke koydurulabiliyor diye aklımda bir şeyler kalmış...

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim
    Dert etmem deme
    Borsadaki sorun ülkedeki sorunun %1 i değil
    Seni deprem zamanı okumuştum sanırım o bölgede oturuyorsun o bölge daha da vahim durum
    20 yıl sonra kendi toprağında azınlık durumuna düştüğünde keşke dert etseydim diyeceksin
    Bence dert et
    Aciga satis ya herkese serbest olmali ya kimseye !
    Kağıtların endeks 1 düşerken 3 5 düşmesinin tek sebebi bu
    Ben sizi çok iyi anlıyorum .
    Biraz önce de dedim sonuna kadar haklısınız.
    Açığa satış herkese olsa (sizin ve sn ayhan başkanımın dediği gibi).Sn mathias ın dediği gibi eşitlik gelir olay biter de...

Benim anlatmak istediğim ben ne yapabilirim bunun bir an önce gerçekleşmesi için.
    Hani misal şahsi veya kurusal birileri dilekçe yazdık imza topluyoz filan deseler bende gider imzamı atarım.
    Dediğiniz gibi birkaç kişi tv söylendi .Onların sayısı fazla olsa keşke.

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Takasbank'ta bloke koydurulabiliyor diye aklımda bir şeyler kalmış...
    Evet. Kişisel olarak bir faydası olabilir.en azından orta uzun vadeli yatırımcılar için.(Bu sn D83 den de duyduğum en makul yapılabilecek bir öneriydi).
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    spk yargı dağıtmış...

herkese geçirmiş...
    Pek dağıttığına inanmıyorum yandaşa ceza asla gelmez kendinden olmayan 3-5 kişiye dokunmuştur anca o kadar. Ülkede gerçekten demokrasi, adalet, liyakat olsaydı bunların hiçbiri olmazdı. Bakmayın borsada yandaş ve yabancı dışındakilerin dışındakilere açığa satış yasak ülke bk çukurunda araştırmak lazım kimlere ceza verilmiş bu ülkede yandaşa hiçbir yerde ceza verilmez her yerde kendi adamları var borsada da öyle.

Sayfa 702/998 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •