Eregl yükseldiğinde bizimki yükselmez ama düşünce fırsatı kaçırmıyor, neyin kafasında bu tahtacı bir anlasak.
Eregl yükseldiğinde bizimki yükselmez ama düşünce fırsatı kaçırmıyor, neyin kafasında bu tahtacı bir anlasak.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Endeks hissesi gibi ama endeksten daha fazla düşüyor, keşke yükseliş olurken de aynısını yapsaydı, yükselişlerde hep gerilerde kalan eşek oluyor.
40'lı fiyatlar rüya, 50'ler hayal, 60'lar ne hayal ne de rüya. Patron mal satmak isteyince belki yine oraları görür ama olumlu haberlerle zor gibi, fiyatlamıyor çünkü.
yukarda 6 tane metal sektöründe şirketler var
ereğli-------- defter değeri 61 80 tl şu an cari fiyatı 47 32 tl
kardemir d / defter değeri 39 50 tl şimdi cari fiyat 24 74 tl
koç mtl ----- defter değeri 18 81 tl şimdi cari fiyat 14 22 tl
çemtaş ------ defter değeri 9 07 tl şimdi cari fiyat 8 23 tl
isdemir ------ defter değeri 35 00 tl şimdi cari fiyat 35 14 tl
kocaer ------- defter değeri 13 71 şimdi cari fiyat 36 00 tl
bu şirketlerle defter değer fiyatlarını mukayese eden ucuz mu pahalımı bilebilir 2022 yılından bu güne kadar yeni giren şirketler 120 şirketden fazla çoğunluğu borsadaki şirketlerden pahalı arz oldu birde çok yükseldiler yatırımcılar fiyata bakmadan yükselen hisseleri alıyor kocaer 6 ayda 9 00 tl den 25 00 tl ye gidiyor 5,5 ayda 12 00 tl ye kadar düşüyor 2023 mayısından 2024 şubatına kadar 10 ayda 12 00 tl den 68 77 tl ye yükseliyor . defter değerine göre / F / K oranına göre bürüt kar marjına göre yada satış hasılatına göre şirketlerin değerini bulmaya çalışabilir spekülatif çok yükseldiğinde de satar
yatırım tavsiyesi değildir
Sıçtık desene 13-14 lere kadar tepki verecek gibide değil, ah ulan yusuf kaderli selam gönderdim sana anladın sen beni tahtacı ortağı ….
Şirkete de sorunca 'herkesten fazla kazandırdık, daha ne istiyorsunuz' diyorlardı. Pahalı hisse temel olarak ama başka hesaplardan dolayı bekliyorum.
Dinlemedik onları, 60'dan 70'den satmadık, şimdi 36 liradan hiç satmam, seneye veya 2026 vadem var, 2 sene daha kaybetmeyi göze aldım.
Sn. Kartopu yanlış anlamayın bu hisse var mı sizde veya bir beklentiniz var mı, dedikleriniz doğru katılıyorum ama ne için ilgilendiğinizi merak ediyorum sakıncası yoksa, iyi niyetinizden şüphem yok, iyi bilirim sizi, vardır bir bekletiniz mutlaka.
Endeks %2 eksiyken Kcaer %2.5 eksiydi, endeks %1 artı kapadı Kcaer %1.5 eksi kapadı.
Bir gün söke söke alacağım senden tahtacı, sen böyle devam et bakalım.
49.70'den 12.5 m alan kurumsal yabancıya üzülüyorum,hiç bir öngörüsü yok muydu, pahalı olduğunu bilmiyor muydu acaba, patron ne taahhüt ettiyse artık.
Yer İmleri