Sayfa 778/905 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 7235 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    sayın keko guzel haberler umutlar paslıyorsun ama şirketin haberi varmı sence bu durumdan sadece sen biliyor gibisin.en ufak bir alış yok eger somut gelişme olsa emin ol bofa şu anda tahtayı sürüyordu içerden en iyi haberi alan onlar bana kalırsa uzun süre yataylık devam eder klasık durum.sayın maharajda tatilden dönmedimi yorumlarını özledık
    piyasamızda bazen yumurta kapıya dayanınca herkes uyanıyor...geçmişte de kocaeri 17 lerden alırken aylarca hareket olmamıştı...o vakit ben de kendimden şüphe etmeye başlamıştım...(geçmişte bu şüphelerden dolayı inandığım hisseleri de elden kaçırmıştım ..örnek :sasa ) ama bir kaç ay sonra piyasa uyanmıştı ve kocaeri ta 70 e kadar çıkarmıştı...son 7-8 aydır piyasalar bozulunca kocaer de nasibini aldı...ama piyasa beklentilerinden haberdardır...vakti geldiğinde yine gereğini yapacaktır...

benzer şekilde egegübreye de inanıyorum...piyasa sadece olası bir alım için ayak sürüyor...belki de endekse veya konjöktüre güvenmiyor olabilir...son aylarda malum neredeyse herkes dayağını yedi...bu yüzden de artık yoğurdu da üfleyerek yiyiyor...

beklentilerim gerçekleşirse ?? çok iyi olur ama gerçekleşmezse de sonuçta büyüyen ,yatırımını yapmış ve çok işlek olacak bir limanı olan ve dolar ile iş yapan oldukça da karlı bir şirketin hissesi ile başbaşa kalacağım...henüz iki yıl önceki zirvesine bile gelmemiş böyle bir hisseden korkmuyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Sakince bekliyoruz ederini bulur...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Artık umut bilançoda, iyi bir rakam gelirse tekrardan ivmelenir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Topik de tahta da iyice sığlaştı, hisse 60 bile göremez hale geldi, eski hantal Eggub karekterine geri döndü.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Topik de tahta da iyice sığlaştı, hisse 60 bile göremez hale geldi, eski hantal Eggub karekterine geri döndü.
    Bugün hariç son 5 iş gününde eksi kapatmamıştı... Bariz toparlanıyor gibi durumda... Az önce 59.90 yandı. bankof 32 bin lot satıcıyken yarısından fazlasını geri aldı... Bugünkü hareket Pazartesinin beklentisi midir???

6. Fitilin ateşini bankof yaktı... 32 bin lot satıcıyken ve bawer hocamın tahta sığlaştı demesinden sonra 20 bin lot alıp tahtaya can verdi.

Satışları 12 bine düşünce o atraksiyonla sata sata tahtayı çıkarttı. Karşıda bariz alıcı yok... Bankof satışı 100 bin oldu, ekürisi yapıkredi satışı da 50 bin oldu...

Ne zaman bu ikili bir tahtada yan yana olsa mutlaka bir atraksiyon yaşanıyor... Misal son birkaç gündür Adel tahtasında olduğu gibi...

7.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Bugün hariç son 5 iş gününde eksi kapatmamıştı... Bariz toparlanıyor gibi durumda... Az önce 59.90 yandı. bankof 32 bin lot satıcıyken yarısından fazlasını geri aldı... Bugünkü hareket Pazartesinin beklentisi midir???
    Pazartesi günü ne var hocam.

8. Alanlar kısmında diğer 96 bin lotken satanlar kısmında diğer sadece 2 bin lot...

Tahta nasıl sürülür, nasıl mal çakılır ders veriyor bankof... Satışı 135 bin lot oldu, ekürisi yapıkredi 60 bin lot satış...

Sayfa 778/905 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •