Sayfa 299/659 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
Arama sonucu : 5271 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. human grafik atmış..ben altta kalmam
    dudu yu dikdörtgende bırakın kalsın...
    teknik ten anlayan arkadaşlarda gelmiş...
    forum un eli yüzü düzelmeye başlamış...
    gözden kaçmasın alma hareketli ortalamalarının 50-200 kesişmesi yani golden cross ...daire içindekiler..ema ve sma dan daha evladır.şu an tam içindeyiz..bu 1...

2.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    froto bünyesinde VW bizim tesilerin bir bölümünü kullanıyor diye biliyorum acaba bu uzun soluklu mu olacak? zira vw 3 fabrikasını kapatma kararı aldı almanyada bu karara göre uzun soluklu duruyor ama antlaşmanın detayları hakkında bilgim yok
    Bundan 1,5-2 sene evvel VW direktörü var olan ortak projeler( transporter - transit, amarok-ranger) için : Bunlar daha ilk, ford ile devamı gelecek demişti. Ama transporter üretimi çok gecikti. Gecikme ne taraf kaynaklı bilinmiyor ama iyi intiba olmadı

3.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

human grafik atmış..ben altta kalmam
    dudu yu dikdörtgende bırakın kalsın...
    teknik ten anlayan arkadaşlarda gelmiş...
    forum un eli yüzü düzelmeye başlamış...
    gözden kaçmasın alma hareketli ortalamalarının 50-200 kesişmesi yani golden cross ...daire içindekiler..ema ve sma dan daha evladır.şu an tam içindeyiz..bu 1...
    Death Cross UN ÜSTÜNE İLAÇ GİBİ GELİR :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. 2..
    en önemlisi....ema 200 ün açık ve kapalısının oluşturduğu kanal herşeydir..yandaki daire içindeki de öyle..
    a-b dudu nun dikdörtgeni..yine orda kalsın..aslolan 200 ema high ı pullback siz yukarı kırması..
    A da pullback yaptı....neden? ..çünkü akümülasyon bölgesi..ordan pullback siz çıkmaz..yine 200 ema high dan döndü..
    netice olarak:
    arkadaşa katılıyorum..bilanço yu teknik belli eder..daha öncede çok söyledim..teknikten okursun herseyi..bunu da nerden anlayacağız?
    ilk grafikte alma50-200...keserse bilanço iyidir..
    Osman ım,
    sinyal geldiğinde epey yüklü girerim..beni takip et..
    fibo 0,786 da paramı alır çıkarım..
    sen burdaki lot bekçilerine bakma..gir-çık..2026 ya kadar hala net değil froto benim için....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
    Geçin bunları,para ve bilanço herşeyi bozar...Teknikte tek bakacağınız şey uv deki devam eden trend. Para böyle kazanılır... Tarihi bir trend varsa ve bu trend devam ediyorsa, karlılıktada sorun yoksa maldan falan çıkılmaz... Trade eden ya zararla ya da az karla çıkar..gerisi hikaye.. Çok gördük burda,tüpraşda,aselsanda vs... günlük grafik atanları...onlar konuşur övünür, doğru şirkette kalan uv yatırımcı genel trend bozulmadıkça kazanır.... dediğim gibi teknikte esas olan genel trenddir.. Gerisi bence fao fiso..Tabi herkesin seçmi kendine.. Adam çok çok başarılı traderdır. ( ki çok enderdir.) onlar kazanabilir... Ama %99 dediğim gibi olur.. ya az karla çıkar, ya da zararla..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
    Daha öncede yazdım.. brisada, tüpraşda teknik grafik atılırdı bol bol... Ama kazanan hep sabırla bekleyenler oldu... Satanlar hep bu sefer farklı dedi.. Küfretti, bağırdı çağırdı.. Biz ise sessizce bekledik kenarda... Sabırla.... Tabi yatırımın bir kısmı orda olunca stressiz bekleyebiliyorsun. Burda sektörel portföy oluşturulması da çok önemli.. Yoksa tek kağıda yada sektöre giren için sabretmek zor oluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
    Dediğim gibi day tradi başarılı yapabilene lafım yok. Burda da kimseyle laf dalaşına girecek değilim... Ama durum bu... Tecrübelerle sabit. en önemli şey şirketin yönetimi ve sektörel gelişmeler ile , muhtemel bilançolar.

8. Tirend is yor firend. 36 buçuk yıldır borsadayım, bunu bilirim bunu söylerim.

Sayfa 299/659 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •