Sayfa 768/998 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Ayvalık'ta zeytin hasadı hızlı başladı. Türkiye'de bu yıl 475 bin ton ile rekor üretim hedeflendiğini hatırlatan Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar, "Yurt içi ambalajlı yağ satış fiyatlarında yüzde 15 ila yüzde 20 arasında gerileme bekliyoruz" dedi.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    2024 yılı harç ve ceza artışı ile ilgili Yeniden Değerleme Oranı %43,93 olmuştur .
    Belediye başkanları (emlak vergilerinden dolayı) bu habere bir oleeey çekmiştir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ayvalık'ta zeytin hasadı hızlı başladı. Türkiye'de bu yıl 475 bin ton ile rekor üretim hedeflendiğini hatırlatan Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar, "Yurt içi ambalajlı yağ satış fiyatlarında yüzde 15 ila yüzde 20 arasında gerileme bekliyoruz" dedi.
    fiyatlar düşecek ama ayvalıkta gene sıkıntı var
    bu sene yağmur yağmadı zeytin çok buruştu
    adana antep taraflarında zeytin bol oda fiyatı aşağı çekecek
    ispanya italya ve yunanistan bu sene yağ almayacak bizden
    arz fazlası olacak
    avrupada toptanda 5 euro fiyat bekleniyor
    bir halt olacağı yok.

4. Hani notumuz arttığından bist yukarı zıplayacaktı. Ben biraz pozit yukarı bekliyordum. Vay anasını sayın yatırımcılar vay anasını. Bist ne yapmak istemektedir neyi hedeflemektedir.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hani notumuz arttığından bist yukarı zıplayacaktı. Ben biraz pozit yukarı bekliyordum. Vay anasını sayın yatırımcılar vay anasını. Bist ne yapmak istemektedir neyi hedeflemektedir.
    kayyum işi tedirgin etti
    zaten az yükselsede gene verecekerdi. bu faizle borsanın gitmesi mümkün değil
    bir halt olacağı yok.

Citi: Maliye ve gelirler politikaları TCMB'nin enflasyonu düşürme çabalarını yeterince desteklemiyor-Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Teröristin ağ babası, Soyadının bu kişi de olması beni acayip irrite ediyor kanun hükmünde kararname ile soyadı değiştirilsin.

Demli çay ,pardon parti terörle bağlantı yapmayan adamı aday yapmıyor nerede ise sorsan, yeşil ,çiçek ,böcek ,tiyatro, saz , okumuş kadın , mavi gökyüzü ...
    Sorunun yanıtı yazdığınız değil.
    Madem terörist ve daha önce 2 kez görevden aldınız. Neden 3.kez adaylığına izin veriliyor?
    Akp bugün seninle tokalasır yarın terörist yaftasını yapıştırır. Durum bu.
    (Öcalan 2 hafta meclise çağrıldı bugün 3 ay disiplin cezası yemiş)

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sorunun yanıtı yazdığınız değil.
    Madem terörist ve daha önce 2 kez görevden aldınız. Neden 3.kez adaylığına izin veriliyor?
    Akp bugün seninle tokalasır yarın terörist yaftasını yapıştırır. Durum bu.
    (Öcalan 2 hafta meclise çağrıldı bugün 3 ay disiplin cezası yemiş)
    Bugün ceza almamış 16 Ekimde almış, yalnız cezadan sonra yeğeni ziyaret edebiliyor, yani ceza işi fasa fiso...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 768/998 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •