--bunca boykota rağmen önceki yıla göre cirosu düşmemiş diye beni de yanıltmışlar bu coca colacılar...yani, önceki döneme göre ezilmesini saklamışlar; güzelleme çekmişler...
--sui misal, emsal olmaz.
--bunca boykota rağmen önceki yıla göre cirosu düşmemiş diye beni de yanıltmışlar bu coca colacılar...yani, önceki döneme göre ezilmesini saklamışlar; güzelleme çekmişler...
--sui misal, emsal olmaz.
Daha diune kadar bizim milletin boykotu kağıt üstünde diyen yanılmış şahıs da yalancıymış meğer....
Yalancıya altın semer vurmuşlar, yalancı yine yalancı kalmış....
3Ç24’de konsolide satış hacmi %9.2 düşüşle 438 milyon ünite oldu
Yalancının bunca boykot dediği yüzde 10 muş...
Yüzde 10 nasil bunca oluyor acaba.....
Altın semer ....
Son düzenleme : kingsailor; 18-11-2024 saat: 09:39.
Adam şartlı tahliye ile salıverdi sizi,siz ise nezarethaneden çıkar çıkmaz şartlı tahliyenizi yakmak üzeresiniz benden söylemesi....
Tersi pisdir bu sefer E - F tipi mapusa yollar
Mapusluk zordur,bu mevsimde Silivri soğuktur ona göre
Adminin ve benim uyarılarımı ciddiye alacağınız ümidiyle.....
Saygılar/Başarılar.....
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Ülker hissesi geçmişte beğenilmeyen yönetim hataları yaptığı için epey eleştirilmiş , yatırımcısını küstürmüş idi . Hisse fiyatları 15 tl filan süründü . Yatırımcı bir daha dönmemek üzere satıp gittikten bir uzun bir süre sonra , şirket yatırımcı toplantıları filan yaptı diye hatırlıyorum .( Kimse patrona güvenmiyordu. Önem Gıda satın alınması vs konusu ) Yatırımcıları ikna edecek sözler verildi her şey şeffaf ve anlaşılır olacak vs . Sonra da hisse toparlandı yürüdü .
Kar yüksek gelir , sonra biraz düşer piyasa bu olur böyle şeyler. Fakat yatırımcı eski tıravmayı unutmaz , verilen vaat ve sözler tutulmaz ise bir daha bu hisseye yatırımcı çekemezler . Umarım bu düşüş dönemsel kar azalması olarak kalır .
Saygılar .
...Huylu huyundan teneşirde vazgeçer ...demiş atalarımız...
yatrımcısı olduğumuz şirket hakkında burada verilen yalan bilgilere nasıl kayıtsız kalalım...
Yer İmleri