Sayfa 756/1000 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Viop LX

1. reel faiz ekside yıllarca ..nas diyorlar..ulen nas suresi indiğinde şimdiki gibi üç kağıt oyunları var mıydı..faiz hakkaten faizdi..yani gerçek faizdi..1 çuval una 1.25 çuval un alırsan bu 0.25 reel faizdir..haram olan bu kısımdır..ee sen ne yapıyorsun..1 çuval unu alıp 0.75 çuval un veriyorsun vatandaşa..çeyrek çuvalını yedin vatandaşın..faiz hani..haram olan hani..

2. din adamları dahil 1 tane kişi görmedim bunu söyleyen..enflasyonun üzerindeki faiz reel faizdir haram olan budur..nas olan budur..
    bunun aksini iddia eden yalan söyler..enflasyon %80 ise sen %81 faiz alırsan haram olan kısım %1 lik kısımdır..
    sen %70 vatandaşa faiz verip işi nas suresine çevirirsen bu tuzaktır oyundur..vatandaşın %10 parasını yediğin için..
    bunu 1 din adamı söylesin anında görevden alırlar ama..işlerine gelmez

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    CHP'li ve DEM Partili belediye başkanlarına hapis cezası! 6 yıl 3 ay..
    ama düşmeden yazdım arkadaşlar ....umarım değerlendiren olmuştur düşüşü.......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. Vergi tahsilatlarını gerçekleştirmek için borcu olan mükelleflerin banka hesaplarına bloke koyan Maliye, şimdi de yatırım hesaplarına haciz getirmeye başladı. Ödeme emri gönderilen ve haciz işlemi başlatılan bazı mükelleflerin yatırım hesaplarındaki hisse senetlerinin vergi daireleri tarafından nakde çevrildiği öğrenildi.

-Ekonomim
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: [Kırmızı et fiyatı hk.]

Süratle Uruguaydan Brezilyadan bu büyükbaş hayvan ithalini yapalım talimatını verdim.
    senelerdir aynı seneryo tarım ve hayvancılık bitmiş
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    din adamları dahil 1 tane kişi görmedim bunu söyleyen..enflasyonun üzerindeki faiz reel faizdir haram olan budur..nas olan budur..
    bunun aksini iddia eden yalan söyler..enflasyon %80 ise sen %81 faiz alırsan haram olan kısım %1 lik kısımdır..
    sen %70 vatandaşa faiz verip işi nas suresine çevirirsen bu tuzaktır oyundur..vatandaşın %10 parasını yediğin için..
    bunu 1 din adamı söylesin anında görevden alırlar ama..işlerine gelmez
    söyleyen ve anlatan din adamları var.....

https://www.suleymaniyevakfi.org/ara...iz-ornegi.html

Kur'ân'da Ticaret ve Faiz I Prof. Dr. Abdulaziz Bayındır

https://www.youtube.com/watch?v=pM3IVNBhpnQ
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7. ZAM Haber
    @ZAMajans
    ·
    1 sa
    Cumhurbaşkanı Erdoğan:

“Ne emeklimizi ne memurumuzu ne asgari ücretlimizi, toplumun hiçbir kesimi enflasyona ezdirmeyeceğiz!â€

%44 zam verilecek ozaman
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8. ben çukurova çocuğuyum..tarla- bahçelerimiz var..tarlalar icarda zaten ..ekmem ben..eksem açlıktan ölürüm..benim geçen yıl 120 ton mandalinim ağaç başında çürüdü..yerlere döküldü, bahçenin içinde gezerken küfler boğazınızı yakıyor..o derece..haa binlerce tonluk mandalin bahçeleri de vardı dökülen..
    Allahtan korkun bir iki tane meyve suyu fabrikası yapın da değerlensin mallarımız..ağaçlarda geçen yıl çok mal kaldığından bu yıl ağaçlar zorsundu yani 1/10 kadar meyve verdi nerdeyse..
    yabancı ülkede olsun da meyveler böyle yere dökülsün..ordaki vali ya da sorumlu kimse anında görevden alırlar..
    demem o ki vatandaşına saygı gösterceksin..saygı değer yoksa bir bok yok

Sayfa 756/1000 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •