Sayfa 971/1000 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Viop LX

1. Bugün yaşlı cük kadar bir ülke olan avısturyadan emekli olan 2 kişi denk geldi i
    kadın çat pat Türkçe ile ben 7500 8500 de eşim alıyor dedi
    bizim burdaki emekliler sizden daha iyi alıyor dedim, yazık size dedim
    bizde emekli en düşük 12.000 alır krallar gibi yaşar dedim
    sizin aldığınız para 3 günde biter biz 31 gün harcıyoruz bitiremiyoruz dedim

2.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Bugün yaşlı cük kadar bir ülke olan avısturyadan emekli olan 2 kişi denk geldi i
    kadın çat pat Türkçe ile ben 7500 8500 de eşim alıyor dedi
    bizim burdaki emekliler sizden daha iyi alıyor dedim, yazık size dedim
    bizde emekli en düşük 12.000 alır krallar gibi yaşar dedim
    sizin aldığınız para 3 günde biter biz 31 gün harcıyoruz bitiremiyoruz dedim
    Bizim şirketler bedavaymis ülke de çok ucuzlamis demek ki.. dolar Euro da pahalı demektir. Ciddi para basılmış orada da.. düz emekli değillerdir bu lar.. Euro dan böyle emekli olunmaz çok yüksek maaşlar bunlar doğru demislerse.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trump : BRICS ülkelerinin dolardan uzaklaşmaya çalıştığı fikrini izleyip sessiz kalmamız SONA ERDİ. Bu ülkelerden ne yeni bir BRICS para birimi yaratacaklarına, ne de ABD dolarının yerini alacak başka bir para birimini destekleyeceklerine dair bir taahhüt istiyoruz.

Aksi takdirde %100 gümrük vergileriyle karşılaşacaklar ve harika ABD ekonomisine satış yapmaya elveda demeyi beklemeliler.

Gidip başka bir ‘enayi’ bulabilirler! BRICS’in uluslararası ticarette ABD dolarının yerini alması mümkün değil ve bunu deneyecek herhangi bir ülke Amerika’ya elveda demeye hazır olmalı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Trump : BRICS ülkelerinin dolardan uzaklaşmaya çalıştığı fikrini izleyip sessiz kalmamız SONA ERDİ. Bu ülkelerden ne yeni bir BRICS para birimi yaratacaklarına, ne de ABD dolarının yerini alacak başka bir para birimini destekleyeceklerine dair bir taahhüt istiyoruz.

Aksi takdirde %100 gümrük vergileriyle karşılaşacaklar ve harika ABD ekonomisine satış yapmaya elveda demeyi beklemeliler.

Gidip başka bir ‘enayi’ bulabilirler! BRICS’in uluslararası ticarette ABD dolarının yerini alması mümkün değil ve bunu deneyecek herhangi bir ülke Amerika’ya elveda demeye hazır olmalı.
    Ticaret savaşları bu sefer sert olacak...

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Gocek ile Karadag nasil kiyaslanir ? elma ile armutu degil elma ile sogani kiyaslama gibi olur

Uludag ile Andermatt da kiyaslanamaz yada Uludag,Bulgaristan,Andermatt ucude birbirbiri ile kiyaslanamaz
    herseyden once bu ucune giden kitleler herseyleri ile farkli
    bu ucunu kiyaslamak da elma,sogan ve pirasayi kiyaslamak gibi

The Chedi Andermatt fiyatlari
    https://www.booking.com/hotel/ch/the...=total&ucfs=1&
    Turkiye'ye her zaman turist gelir burda aldiklari hizmet ve kaliteyi diger baska bir ulkede alamazlar cunku yok[bizim ulkedeki top otellerden bahsediyorum]
    Bursada döner 800 TL porsiyon, urfada 300 tl
    Karşılaştırdığımız Döner..! Şehirler değil..
    Yediğin 1 porsiyon döner işte.

.Uludağ ile Gstaad karşılaştırmıyorum..
    Benzer niteliklere sahip olan yerler..
    Hatta Bulgaristan banksko Uludağ dan
    Bir üstte(bursalı olarak.. 50 senedir kayak yapan biriyim , 8 yaşından bu yana)

Farklar acımasızca açıldı.. Aleyhimize..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ticaret savaşları bu sefer sert olacak...
    2025 kuru soğanın ALTIN yılı olacak diyor
    anlayana

Gelelim göceke..
    80.000 eur veren tanıdığım, tekne 16m
    Sattı Karadağa gitti..
    Tekne aldı, orada, marinaya da 13.000 eur
    Veriyorum dedi..

İstanbuldan 1.5 saat.. Karadağ.. Uçakla.
    Göcekte o kadardır..

Ha havası, suyu, güneşi, sosyetesi farklıdır
    Diyebilirsin, göceğin. Ok.

Marina, marinadır.. Niye 70.000 eur fark vereyim? diyen bir grup ekabir lerde var..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Piyasalar kapandı pesine bir hafta sonunda neredeyse Şam düşecek... Bu nasıl iş vallahi borsada takılmak ip üzerinde cambazlık aynı şey.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 971/1000 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •