Sayfa 140/333 ÝlkÝlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 1,113 - 1,120 arasý.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1. Yahu insan biraz erdemli olur, sektör hakkýnda þirket hakkýnda bir öngörün varsa yazarsýn (olumlu yada olumsuz) yada pahalý buluyorsundur yazarsýn çekilirsin kenara, her gün sayfalarca yorum, yýllar yýllar öncesine ait bir takým dökümanlarý bakýn bhoðumda bugün ne buldum misali paylaþmak nedir. Bende arada bir girdiðimde üstün körü bakýyorum ft2 acaba bugün bhoðunda ne bulmuþ diye zaten buraya copy paste yaptýðýn dökümanlara kimsenin baktýðý da yoktur. Akýl saðlýðý yerinde olan biri zaten bunlarý yapmaz.

Alýntý Originally Posted by erdgass Yazýyý Oku
    Çok uzun vadeli yatýrým için düþünülecek bir hisse deðil zaten 1977 yýlýnda pazar payý %50 iken þimdilerde %36 ya kadar düþmüþ durumda bu ivme artarak devam ederse 5-10 yýl sonra Ülker tamamen piyasadan silinip gidebilir. Eskiden Nokia telefon markasý vardý akýbeti ayný olabilir. Yine de karar sizin tabi ki.
     Alýntý Originally Posted by ft-2 Yazýyý Oku
    --sen de vur deyince öldürmüþsün...1977 yýlýndaki pay ÜLKER BÝSKÜVÝ için (solo)...%35 (en son) ise bisküvi+çikolata+kek in toplamýnýn ortalamasý oluyor...
     Alýntý Originally Posted by erdgass Yazýyý Oku
    Biraz mizah yaptým hocam ciddiye alýnýr bi tarafý yok ancak ft2 nin çok hoþuna gitti sanýyorum içinden ah keþke demiþtir kesin..
     Alýntý Originally Posted by ft-2 Yazýyý Oku
    --niye hoþuma gitsin?...boþluðu mondolez, hershey , ferrora mý doldursun?...
    --her cümlesinin sonuna emoji koyan, eksik bilgisine cevap gelince biraz mizah yaptým diye geçiþtiren....peþinden de niyet okuyuculuðu, dalga geçmeler...sonra niye hoþuma gitsin diye sorulduðunda da görmemezlikten gelme...

--sen, erdem-erdemli kelimesinin anlamýný bilmiyorsun...

3. Yahu ne embesil adamsýn Nokia mevzusunu ben senin 50 yýl önceki bir pazar payý verisini bugün burada paylaþmaný kafaya almak için yazdým ülker bir teknoloji firmasý mý teknolojiye yenik düþüp kapansýn yýllarýn gýda firmasý

Ayrýca senin burada yaptýðýn þirketin ucuzluðu yada pahalýðý mevzusu deðil þirketi, yönetici ve sahiplerini karalamaktan baþka bir þey deðil yatýrýmcýya karþý yalan beyanlar ve sahtekarlýkla suçluyorsun sonra da boþluðu mondolez, hershey , ferrora mý doldursun diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turþusu hisse 10 lira olunca (hisse ucuz olunca) bu suçlamalarýn tersine mi dönecek. Yani hisse ucuz olunca yönetim patronlar iyi güzel pahalý olunca tu kaka mý oluyor.

Son olarak da finansal okuryazarlýðýn, muhasebe bilgin son derece yetersiz (internetten öðrenince bu kadar oluyor) birkaç cümlen seviyeni belli ediyor o yüzden okuduðunu anlayýp mantýklý bir sonuca varamýyorsun ama "ben ekonomistim" havasýndasýn. Bence finansal tablolarý çok fazla inceleyip kafaný boþ yere doldurma nasýl olsa anlamýyorsun.

-Çok erdemli arkadaþ, ben sana sýfat yüklemiyorum...

-bir zamanlar, UZEL vardý endeks 30 da idi, kendi kulvarýnda bir numara idi;
    --bir zamanlar MUDURNU tavukçuluk vardý, sektöründe lider ya da ikinci idi...
    --bir zamanlar ÞEKER PÝLÇ vardý, sektörde ilk beþte idi..

--Benim karaladýðým-kötülediðim yok, ben görülmesi zor kýyýda köþede kalmýþ eriþilmesi zor bilgileri bularak resmin çekerek-referansýný vererek gösteriyorum... Yapýlan eylemden kötüleme-karalama çýkýyorsa, bu eylemi yapanýn/yapanlarýndýr; yani hamama giren terler...

--para ile imanýn kimde olduðu bilinmez, bilginin de...hele ki senin, birinin bilgili bilgisiz olup olmadýðý konusunda söz söyleyebilecek bir birikimin de yok...olsa zaten bunlarý yazmazsýn...

--ne cevap verirsen ver...bundan sonra benden sana cevap yok..

5. Hakikaten çok embesil adammýþsýn yaa.. Þirketi yöneticilerini yalan beyan ve sahtekarlýkla suçla sonra da kýyýda köþede kalmýþ bilgileri paylaþýyormuþ. Seviyeni anladým ben senin boþ iþler müdürü uðraþ dur. Zevzek herif

08.10.2019

Þirketimizin %19,23 oranýnda ortaðý bulunduðu Godiva Belgium BVBA, Godiva Belgium BVBA ortaklarýnýn þirketten olan 564.737.875,70 AVRO tutarýndaki alacaklarýný sermaye artýþýna sayacaklarýný þirketimize bildirmiþtir. Þirketimizin Godiva Belgium BVBA'den sermayeye dönüþtürülecek bir alacaðý bulunmamaktadýr. Godiva Belgium genel kurulu henüz yapýlmamýþ olmakla birlikte, sermaye artýþýna iþtirak edilmesi durumunda Ülker Bisküvi payýna düþen sermaye artýþý tutarý ve alýnacak muhtemel temettünün net tutarýnýn, sermaye artýþýna katýlmama durumunda elde edilecek muhtemel temettü tutarýndan daha düþük olacaðý öngörüldüðünden, þirketimiz nakit pozisyonunu maksimize etmek gayesiyle, sermaye artýþýna iþtirak edilmemesi kararý alýnmýþtýr. Sermaye artýþý sonrasý ortaklýk payýmýz %19.23'den %12.95'e düþecektir.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/791697
    20.12.2019
    Þirketimizin 8.10.2019 tarihli özel durum açýklamasýnda kamu aydýnlatma platformunda duyurmuþ olduðu % 12,95 ortaðý olduðu Godiva Belgium BVBA'nýn kar daðýtýmýna iliþkin yasal süreci 20.12.2019 tarihinde tamamlanmýþ olup, Ülker Bisküvi Sanayi A.Þ. ‘ye 138.033.925 Amerikan Dolarý tutarýnda temettü ödenmesine karar verilmiþtir. Bahse konu temettü tutarýnýn 31.12.2019 tarihine kadar ödenmesi planlanmaktadýr.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/804648
    ------------------------------------
    Þirketimizin 20.12.2019 tarihli özel durum açýklamasýnda kamu aydýnlatma platformunda duyurmuþ olduðu Godiva Belgium BVBA'nýn kar daðýtýmýna iliþkin olarak, Ülker Bisküvi Sanayi A.Þ. ‘ye 138.033.925 Amerikan Dolarý (yaklaþýk 820.000.000 Türk Lirasý) tutarýnda temettü ödemesi gerçekleþmiþtir.
    31.03.2020
    2 Temmuz 2019 tarihinde yapýlan Özel Durum Açýklamamýzda ortaðý bulunduðumuz G. New Inc.'e 60.000.000 ABD Dolarýna kadar sermaye avansý gönderilmesine karar verildiði kamuoyu ile paylaþýlmýþtý. G New Inc.'de 819.674.608 ABD Dolarý tutarýnda sermaye artýþý 31 Mart 2020 ‘de gerçekleþtirilmiþ olup, þirketimiz 59.074.700 ABD Dolarý ile bu artýþa katýlmýþtýr. Sermaye artýþý sonrasýnda þirketimizin G New Inc'deki etkin ortaklýk payý oraný %12,20'den %18,35'e çýkmýþtýr.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

08.10.2019

Þirketimizin %19,23 oranýnda ortaðý bulunduðu Godiva Belgium BVBA, Godiva Belgium BVBA ortaklarýnýn þirketten olan 564.737.875,70 AVRO tutarýndaki alacaklarýný sermaye artýþýna sayacaklarýný þirketimize bildirmiþtir. Þirketimizin Godiva Belgium BVBA'den sermayeye dönüþtürülecek bir alacaðý bulunmamaktadýr. Godiva Belgium genel kurulu henüz yapýlmamýþ olmakla birlikte, sermaye artýþýna iþtirak edilmesi durumunda Ülker Bisküvi payýna düþen sermaye artýþý tutarý ve alýnacak muhtemel temettünün net tutarýnýn, sermaye artýþýna katýlmama durumunda elde edilecek muhtemel temettü tutarýndan daha düþük olacaðý öngörüldüðünden, þirketimiz nakit pozisyonunu maksimize etmek gayesiyle, sermaye artýþýna iþtirak edilmemesi kararý alýnmýþtýr. Sermaye artýþý sonrasý ortaklýk payýmýz %19.23'den %12.95'e düþecektir.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/791697

6. Capital
    Le 8 Octobre 2019, le notaire Vroninks a acté une augmentation de capital de 73 827 491,25 euro rémunéré par l’émission de 110 233 nouvelles actions. La prime d’émission s’élève à
    490 910 384,45 euro.

8 Ekim 2019'da noter Vroninks, 110.233 yeni hisse senedinin ihracý ile ödenen 73.827.491,25 avroluk bir sermaye artýþý kaydetti. Ýhraç primi 490.910.384,45 avroya ulaþtý.

73.827.491,25+490.910.384,45= 564.737.875,70 AVRO

--tarihlere dikkatli bakýnýz; olmuþ bitmiþ, ama metin geleceðe yönelik ifadeler...

8.  Alýntý Originally Posted by ft-2 Yazýyý Oku
    **ava gider iken av olmuþ...

**beni, sataþmaya çekerek ceza aldýrmaya çalýþtýlar, ama bu sefer yönetim adil davrandý...sataþmayý fark etti sanýrým...
    Bölük yönetimin daha önce kendisine haksýz yere ceza verdiðin iddia etmiþ burda...

Bu sefer adil dediðine göre....

Kendisi ne zaman nasýl bir haksiz ceza almýþ...açýklamasý gerekmektedir...

Sayfa 140/333 ÝlkÝlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •