Sayfa 174/1005 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop LXI

1. Ben maça kaçar kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

çok seviyorsa alsın evine 15 tene suriyeli ... cumaya gitmeye gerenk kalmaz

3. ucuz işgücü diyorlar ya vallahi yalan..onların da gözü açıldı..birde şöyle; 1 Suriyelinin yaptığı işi temizlemek için 2 Türk işçi çağırıyoruz..
    Suriyelilerden temiz iş beklemeyeceksin..buna razıysan çalıştır..İnşaat sektöründekiler bilir..

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    büyük İsrail için kimler kimler anlaştı masa ardında..kimlerin imzası vardı geçmişte..
    herkes biliyor bunu
    tam 23 kere BOP eşbaşkanuyım diyen kimdi bilen ya da hatırlayan var mı ?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İçin pislik senin...Mülteci insanlara bile bu gözle bakıyorsun.Oğlum, benim tanıdığım ataeistlerin çoğu,vicdanlı..sen nasıl böyle karaktersiz çıktın.

dinime söven müslüman olsa bari

yallah arabistana dayucuğum

7. Suriyelilere bir iş verdik dairelerin alçı sıvası yapılacak vallahi eve 20 camız soksam 1 hafta zıçsalar bundan temiz bırakırlardı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Vay anasına bu tayfa ,SURİYELİLERDEN NEFRET ederken esasında çok seviyormuş.Gitmelerini istemiyorlar .SİZE göre değil ama onlara göre gidilecek ortam oluştu..

Konuştuğum tüm SURİYELİLER, gideceklerini söylüyorlar.Özellikle son zamanlarda artan düşmanlık, onları riskli olsa bile memleketlerine yönlendirmiş.

Bne de oluşan kesin kanı, 12 ayda bunların %80 i gider...

Yahu..madem onlara göre uygun ortam var..o zaman onları teşvik edin..ORTAMIN ONLARIN LEHİNE OLACAĞINI SÖYLEYİN...GİTSİNLER...

Ha onların tehlikede olacağına inanıyorsanız....güzel kardeşim,neden tüm hücrelerinizle onlardan nefret ettiniz..KORKAKLAR diye ittiham ettiniz...EVLERİNİ-DÜKKANLARINI yaktınız(humanist vatandaşlarımızı tenzih ederim)

BENİM ANLADIĞIM ŞU:onların MUTLU OLARAK GİTMELERİNİ İSTEMİYORLAR..burada kalıp, hakaret ederek tatmin olmak veya düşmanlıkla ,halktan oy toplamak için gitmelerine üzülüyorlar.

BEN ,MUTLU OLARAK GİTSİNLER diyorum.SONUÇTA ESAT DENİLEN ve %15 in tahakkümü kalktı..artık kendi çocukları egemen..AYRINTILARI DA takmamak lazım...GÜLE GÜLE GİDİN..
    ÇOK NET..SURİYELİLERİN gitmesini istiyorsanız,ORTAMIN UYGUN OLASINI temenni edersiniz..Hatta:BAKIN SAVAŞ-ESAT biiti..Hiç bir gerelçeniz yok ,diyebilirsiniz..

Ama onların gitmesini istemiyorsanız,ortamın uygun olmadığını söylersiniz...

BEN GİTSİNLER DİYORUM.Ortam uygun...

Sayfa 174/1005 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •