Sayfa 391/507 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon
Arama sonucu : 4054 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    valla tüfek çıktı mertlik bozuldu bofadan işlem yapan çok yerli var diyorlar artık bilemiyorum benim bile 3 aracı kurumda hesabım var
    Önemli dedim ama yazını okuduğum için öyle dedim. Dediğin gibi Ahmet Mustafa Mehmet olmuş bofa.. tek sıkıntı para sıkıntısı olmaması sanırım. Açığı satış yasağı kalkınca ne olacak acaba. Ben endeksi aciga satışa kadar yukarı alırlar diye düşünmüştüm, oncesinde göze hitap edilebilsin diye ama vakit daralıyor. Ve endeksi daralyiyorlar hala. Normal şartlarda aracı satışa koyarken yıkarsın, yaglarsin, suslersin onun gibi. Ama zaman iyice daraldı.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Zaten herkes aynı şeyi dusunuyorsa tersini yapıyorlar. Yani mantıkla düşünen olmamak gerekiyor bazen. Normal surecde herşey normalken mantık çalışır. Normal olmayan durumlarda kalp aşkı seçer, aşk mantığın önüne geçer. Bu yüzden herkesin düşünmediğini pis zamanlarda bilen kazanır..
    Rallide herkes kazanır.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Fed azaltmis ama şahin olmuş. Zaten her azaltiminda şahin olacak ki paraya gevsemisin millet..
    Yükseltirken de güvercin takılıyordu ama yükseltiyordu.
    Eee sonuçta dusurmeye başladı mı evet başladı.
    Ama piyasalar ne tepki verdi şahin olması sebepli olumsuz karsiladi.
    Eee borç almışsın zamanında uzun vadeli, sonuçta faizler düşüyorsa yeniden yapilandiriverirsin.. serçe olmuş ama şahin hadi canım sende. Önce faizler düşmeye başlasın sonra işler düzelmeye başlar, sadece süreç şahin sebepli biraz uzar.. umarım fazlerin yükselme süreci kadar inme süreci aynı sürmez.. yoksa borç aldığını ne ile geri ödersin.. ytd

4. iPhone telefon gibi faizler de her sene bir model çıkarıyorlar satılsın diye. Faizleri de şahin tutup alınsın diye ya indirmezlerse diye oradan birclandiracaklar.
    Emecekler sonraki modeli pardon faizi vermek için.. ytd

5. Yağ gibi olmasa da şu ortamda akıyor be meret.. nazar 🧿 değmesin. Ytd

6. Aslında endeksi sırtlıyor havası da var sabah hacimde epey gerideydi.
    Şu anda 5 ncı sırada seyrediyor.. sol kulvardaki nazlışah' ın ataklarıni izliyoruz şimdilik.. ytd

7. Hemen önünde Halis Karataş'lı akgozlumu takip ediyor.

8. Bankacı İngiliz 🐎 atları uzun zamandır çim pistte liderliklerini koruyorlardi. Bizimki ise kum pistte ve hatta çamurlu pistte kosamiyordu bile. Bakalım bugun ilk defa çim pistte yer alan essegimiz, favori gosterilmese de olabilecek mi? Ytd

Sayfa 391/507 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •