Sayfa 404/475 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku

Selamlar... Bende efes var onda da dayak yiyoruz, çok da şey etmeye gerek yok...
    Biraz geç kalmadın mı?
    Ak düştü saçlarıma dert girdi yıllarıma gelmek için yanıma, biraz geç kalmadın mı?
    Selam için.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Monhish pabrai dedim o gün topuklayip gittin birden sanırım. Fedoramca. Sonra aldı başını yürüdü o günden sonra.. hahahah.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Monhish pabrai dedim o gün topuklayip gittin birden sanırım. Fedoramca. Sonra aldı başını yürüdü o günden sonra.. hahahah.. ytd
    takip edemiyorum, görmemişimdir kusura bakma. Şirket işleri şu ara farklı operasyonlardan dolayı kafamızı kaldırıp, Reis'in müjdeli açıklamalarını bile izlemeye fırsat vermiyor!

4. Sorun değil canım. Zaten bin tane yazıyorum, bazen yazdıklarımı ben bile bulamıyorum.. 😊

5. Bugün alım yok sanırım demek ki 2.7 milyon da durmalarının sebebi kurşun bitmiş

Artık seneye aralıkta devam

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Bugün alım yok sanırım demek ki 2.7 milyon da durmalarının sebebi kurşun bitmiş

Artık seneye aralıkta devam
    freedim hc bugün alırlarsa burnuma pis kokular gelecek diyon almayınca para bitti diyon sen de alemsin.hani bi laf var da burada demeyeyim abes olur.bugün de boş geçsinler dünyanın malını aldılar.

biraz soğusun göstergeler yine gideceği yere gider.bugun bendeki bir hisse hariç hepsi endeksin çok altında kaldı.o yüzden kızamıyorum sadece buna.hepsine kızsam gönül razı değil

iyi olacak iyi 46.5-50 üzeri vedelaşılabilir teknik olarak ama şimdi başka yere kaydırmak olmaz.42 altı stoplarsınız en kötü senaryo

7. Fredim Hc bence düşşün istiyor 😊
    Dünde boşlukları doldurmamışlar diye kızıyordu Efes’ten almış tahtacı o kısımlardan! Ama fredim Hc bir türlü memnun olmuyor!
    Bugün bu piyasa da alsa yok artık denilebilirdi! Hani benim almayınca bir görelim kısmı böyle bir gün için geçerli olmaz.
    Sonuç yine bankalar serenay Sarıkaya oldu ve doğacak çocuk dünden belliymiş dedirtti yine kendi adıma tabi..
    zaten çoğu hisse gap bırakıp gitti ve geldi, sanki bankaların düzeltmesini yaşadık son günlerde onlarda gitti ama gelmedi.
    Piyasada para olmayınca yine para bankada pardon, kasa da toplandı gibi bir kapanış oldu. Parası olmayan hisselere de bir anlık heves gibi oldu. Geçici heves olmasını istemiyoruz elbette! Faiz kararına geldik ama yıl da bitti vesselam!
    Buradan herkese selam.. ytd

faiz düşecek galiba spenc hc ne dersin asgari ücret de zemin hazırlandı.ister misin sağlam düşürüp süpriz yapsınlar

şişe 31 aralık nasıl kapatır bir anket patlatalım mı?

Sayfa 404/475 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •