Arkadaşlar YKB'nda hesap açtım. Buradan PPF alan var mı? Fonu alınca ya da satınca bedeli hemen hesaba geçiyor mu? Yani memnun musunuz? Yıllık bakım ücreti ödüyor musunuz? Banka ile çalışanlar lütfen cevap.
Arkadaşlar YKB'nda hesap açtım. Buradan PPF alan var mı? Fonu alınca ya da satınca bedeli hemen hesaba geçiyor mu? Yani memnun musunuz? Yıllık bakım ücreti ödüyor musunuz? Banka ile çalışanlar lütfen cevap.
Yapı Kredi'nin yaptığı açıklamada bu şekildeŞikayetvar sitesinde de bu konu hakkında bir hayli şikayet var. Kendi fonları hariç işlem yapıldığında mı alıyor bu ücreti acaba deneyimleyen var mı?Yatırım Hesaplarından tahsil edilmekte olan "Yatırım Hesabı Bakım Ücreti", 01 Ocak 2025 itibarıyla 6 ayda bir 395 TL (yıllık 790 TL) olarak güncellenecektir. Yapı Kredi Yatırım hesap bakiyesi veya hesap hareketi sınırlı olan hesaplar için bu tutarda indirim yapma hakkı kurum inisiyatifindedir.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Teşekkürler. Bana şubeden verilen bilgi. Eğer fon alırsanız yıllık bakım ücreti alınmıyor. Ama hisse senedi alırsanız o zaman alınıyor dediler. İşi bilmeyen bir elemana denk geldim. Buradan yapalım dedim. yok mobil bankacılıktan yapacaksınız dedi. Müşteri hizmetlerini aradım. Şubeden yapabilirler diye cevap verdiler. İnternet bankacılığı üzerinden yapayım dedim. Devasa bir sözleşme örneği karşıma çıktı. Okumak mümkün değil. web sitelerinden indirdim. Ama sözleşmeler farklı. Sonuç vazgeçtim. Çünkü Lemon arkadaşın belirttiği gibi bana sunulan sözleşme analadığım kadarı ile hem fon hem de hisse alımı için de geçerli. Benden nasıl ücret kesintisi yapmayacak anlamadım. Açıkçası yardımcı olmadılar diyebilirim. Vazgeçtim. zaten hesabı sadece alış veriş harcamaları için açmıştım.
kıymetli arkadaşlar herkese mrb
şuan DL2 CFO AC4 gibi ppf fonlarındayım . getirileri şuan bildiğiniz gibi faizler düşünce gelirleri haliyle düşüyor. borçlanma araçları fonlarından almak istiyorum orta vadeli olan APT TI6 TBT gibi cazip görünen fonlar gözüme çarpıyor . sizlerinde görüşleri benim için çok önemli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
herkse sevgiler selamlar saygılar...
Tüm Ekonomik Krizler Platonik AŞK Gibidir, Siz Acısını Dibine Kadar Yaşarsınız Ama Yaratıcısının Umurunda Bile Olmaz.....
Arkadaslar Iscep ten 801-TI1-IS fonuna bakiyorum riski dusuk yillik getirisi %60 olmus
Benim merak ettigim bunun yillik ucreti varmi? (emekliyim maasim Isbankasindan aliyorum) Birde bu %60 net mi yani butun masraflar fon yonetim masrafi falan hepsi alindiktan sonra net getirimi?
Risk Seviyesi - 1 diyor sanirim en dusuk risk
bazi fonlar 6 diyor mesela ama getiri %70 (IHK-IS 835428 fonu mesela)
Bana %10 fazla kazanmak icin cok yuksek risk almak sacma geldi haksizmiyim?
Yer İmleri