Borc durumu nakit ve finans durumu düzelirse zaten bu fiyatlarda tutmazlar, çok ucuz
Borc durumu nakit ve finans durumu düzelirse zaten bu fiyatlarda tutmazlar, çok ucuz
Hamdım Piştim Yandım
Bist 10bin üstünde kalmakta zorlanıyor, bankalar satış yemeye başladı
Bizim küheylan bi kerede endekis düşerken düşmese ne datlu olur emme huylu huyundan vazgeçmez
Hamdım Piştim Yandım
Bu taktaciya beddua da işlemiyor, napacuuk bilemedim
Üfürükcü bulup üfletelim en iyisi mi, belki bahtı açılır.
https://youtu.be/GyeRibge2Bk?si=lDMHy0V0e8_TZfko
Hamdım Piştim Yandım
Benim vardiya bitti kolpacı abi bekleme sırası sende
Hamdım Piştim Yandım
18.74 hedefli küçük bir tobomuz mevcut hedefe gidecek mi bakalım....kurtuluş rakamımız 18.95 e düşmüş..sevindirici..sistem hala al vermedi dipnot..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Katırcı Bedri Hc nirdesin yahu! Sende kaleyi yeşil yakınca savunanlardan mısın? Kırmızı olunca genelde sayfalarda pek kimse kalmıyor, o bakımdan şey ettim. Normal tabi bu durumlar forum sayfalarında. Gözler göremeyince yazanları gidildi sanıyor insan. Düşerken de yazın ama.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri