Sayfa 37/175 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 1397 madde; 289 - 296 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Abcam anadolu gopmuş gidmiş alamayaya, okuma bilmrz ama alamca bilür, nası alsun ne bülür spenc abü laaa.
    Lenzem lenzem de o bilir. Okunduğu gibi yazdım.. ytd

Geç kalktım, yazmaktan aracı kurumlari bile okuyamadım. Var mı okuyan kayda değer birşey falan. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Tera ne yazmış. 2030 sonrasında küresel toparlanma bekliyormuş ve 2026 sonrasında Petkim nihai karari verecekmiş. Benim eseklerden birine ölme esegim ölme der gibi olmuş. Şaka mısınız çok pardon. Tam yazamadım ama bunun gibi.. ytd

4. Bildirim gelmiş ama açmıyo, 7 milyar dolarlık yeni yatırım projesi detaylarını açıklamış deye ama okuyamadım açılmıy
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Tera ne yazmış. 2030 sonrasında küresel toparlanma bekliyormuş ve 2026 sonrasında Petkim nihai karari verecekmiş. Benim eseklerden birine ölme esegim ölme der gibi olmuş. Şaka mısınız çok pardon. Tam yazamadım ama bunun gibi.. ytd
    Şeker de yazmış. Bunlar okudukları dan ne anlıyorlar anlamıyorum. Şekerim.. tavşan mı geciyorsunuz. İlginc. ytd

6. Detaylar çok önemli, bulup buluşturup yorumlayan varsa yazsın
    Hamdım Piştim Yandım

https://youtu.be/cZwXnAloywg?si=ceRuMhRtwxobhXjA
    Ferdi Özbeğen den gelsin.
    Tahtacı Ferdi leri seviyor.
    Dönsen bile dönsen bile diyor.. ytd

Dünku haberin güncellemesini sonradan yazmışlardı. Onu paylastim. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 37/175 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •