Sayfa 188/191 İlkİlk ... 88138178186187188189190 ... SonSon
Arama sonucu : 1528 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet II

Ama biz burda iken ev orda riskli olur yada emlakci ile sozlesme karsiligi hizmet alimi yapilabilir
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Göreceli olarak o risk çok daha az.

Özellikle Atina'da, Türklerin çok sayıda konut aldığını okuyorum orada burada.

Amsterdam, Berlin gibi kentlerde o risk hemen hiç yok.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Yabancı ülkede konut için Dubai'de oldukça cazip diye biliyorum. Öncelikle herşey devlet güvencesinde.Ve kanunlar çok sıkı uygulanıyor. Misal 300 bin dolarlık eve 100 bin dolar peşin verip 200 bin dolarılık kredide alabiliyorsunuz diye okumuştum. Kiralar dolar bazında ve kira çarpanı 10 yıl civarında diye biliyorum.Ayrıca vergide yok yada %5 gibi. Vizesiz olduğunda da gidip araştırmak kolay.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, itibar etmeyiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Ama biz burda iken ev orda riskli olur yada emlakci ile sozlesme karsiligi hizmet alimi yapilabilir
    Bu konuda property management şirketleri var.

Kiralamak dahil, bakım tutum vs her turlu işi onlar yapıyor, London Ontarıo için Management ödemeniz ayda 200 cad. gibi.

Bu belki de alınan kira'nın belli bir yüzdesidir.

Aynı blokta 1.500 kira ile oturan da var 2.200 cad kira ile oturan da. Bu durum konutun iç yapısının bakımlı ve düzgün eşyalı olması ile ilgili.

Daha fazla bilgi için; https://www.realtor.ca/real-estate/2...london-south-t

Aslinda air bnb ile kiralama yaptiginizda sehir vergisi ve oda temizligi gibi seyleri de kiralayan a aktariliyor harika bisi

Bu konuda property management şirketleri var.

Kiralamak dahil, bakım tutum vs her turlu işi onlar yapıyor, London Ontarıo için Management ödemeniz ayda 200 cad. gibi.

Bu belki de alınan kira'nın belli bir yüzdesidir.

Aynı blokta 1.500 kira ile oturan da var 2.200 cad kira ile oturan da. Bu durum konutun iç yapısının bakımlı ve düzgün eşyalı olması ile ilgili.

Daha fazla bilgi için; https://www.realtor.ca/real-estate/2...london-south-t
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Aslinda air bnb ile kiralama yaptiginizda sehir vergisi ve oda temizligi gibi seyleri de kiralayan a aktariliyor harika bisi
    Bir örnek de bu konut. 85 m2.

İçindeki kiracı sadece 927.60 cad. ödüyormuş,kirayı yatalak annem var diyerek artırmıyor, kanunen uğraşsanız, mahkeme kararı almanız 6 ay sürüyor.

Emsalleri 220.000 cad olmasına rağmen bu 167.000 cad.

https://www.zillow.com/homedetails/5...40241393_zpid/

6. 1991'den beri Kanada'dayım.

En önemli harcama kalemini barınma teşkil ediyor.

Eğer bir eviniz ve vergilerini karşılayacak bir geliriniz varsa, yaşam masrafları bedava gibi gelir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
    1991'den beri Kanada'dayım.

En önemli harcama kalemini barınma teşkil ediyor.

Eğer bir eviniz ve vergilerini karşılayacak bir geliriniz varsa, yaşam masrafları bedava gibi gelir.
    Kanada soğuk yer,zamanında çoğu ustaları oraya yönlendirmiştim,bir diğeride alaska,şimdi gelmek istemiyorlar kazancımız çok iyi diyorlar,ülkeme neden geriye döneyimki diyorlar zaten soğuğa alıştık diyorlar

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Kanada soğuk yer,zamanında çoğu ustaları oraya yönlendirmiştim,bir diğeride alaska,şimdi gelmek istemiyorlar kazancımız çok iyi diyorlar,ülkeme neden geriye döneyimki diyorlar zaten soğuğa alıştık diyorlar
    Hocam.

Bu soğuk öyle alışılacak bir soğuk değil.

İmkanı olan o soguk 6-8 ay'ı sıcak bölgelerde geçiriyor.

Zaten sağlık sisteminin bedava olması, sosyal yardım ödemelerinin bu denli düzenli olması bu soğukla ilgili.

Devlet bunları vermese kimse kalmaz Kanada'da.

Sayfa 188/191 İlkİlk ... 88138178186187188189190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •