Sayfa 38/567 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 4530 madde; 297 - 304 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kızarınca etkisiz hale gelmez mi
    Güzel soru ben açıkça kurtçukların kendileri deaktive olsa bile yumurtalarından irrite oluyorum iyi pişmesi elbette etki eder ama ne kadar, yememeği tercih ederim.

Mezgit severler bunu bilir aslında onların yanıtlaması lazım.

Dediğim gibi hamsi de de kurt görsem yemezdim.

2. Petrol şahlanıyor. Yarın pompa pompa diye halk kuyruk olur.

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    günlerdir lodos var balık almak riskli biraz..
    Lodos un baligin kalitesi uzerindeki etkisi nedir?

4. İmamın oğluşu ısınma turlarında , Hacivat ı indirip tahta çıkacak ve yeni CB adayı olacak bu nedenle her işe Mydonose oluyor.

"Türkiye Belediyeler Birliği olarak "Suriye’nin yeniden inşasına katkı koymak istediklerini" belirten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan eleştiri geldi. Özdağ, "Senin işin Suriye değil, İstanbul Belediyesi" diyerek İmamoğlu'na yüklendi.

Dün akşam saatlerinde katıldığı bir yayında, Türkiye Belediyeler Birliği olarak "Suriye’nin yeniden inşasına katkı koymak istediklerini" ifade eden İmamoğlu, "Çok yakın bir zamanda teknik ve bürokratik ekibimiz oraya gidecek" diye konuştu. Öğle saatlerinde Şam Valiliği'nin Suriye ziyaretini iptal ettiğini duyuran İmamoğlu'na Zafer Partisi'nden de tepki geldi."

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Lodos un baligin kalitesi uzerindeki etkisi nedir?
    G.hötüm amed olmasaydın seve seve cevaplardım ama sana yağmurlu havada su bile yok..!!

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    G.hötüm amed olmasaydın seve seve cevaplardım ama sana yağmurlu havada su bile yok..!!

Yanlız bir hata var sadece Göt Amed, götüm Amed değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yengenize 22/12/2022 tarihinde 1.700 gaymeye 10 yıllık pasaport almıştım, şimdi aynı pasaport 13 bin gayme, yani % 44 yeniden değerlendirme falan hikaye.

2023 Yılı 1.700 gayme % 100 değerlendirme 3.400 gayme 2024 yılı % 100 değerlendirme 6.800 gayme 2025 yılı sözde % 45 değerlendirme 9.860 gayme.

Bakın iki defa ikiye katlamama (% 100) rağmen 13 bin gayme olmuyor, nasıl bir soygunsa artık.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yengenize 22/12/2022 tarihinde 1.700 gaymeye 10 yıllık pasaport almıştım, şimdi aynı pasaport 13 bin gayme, yani % 44 yeniden değerlendirme falan hikaye.

2023 Yılı 1.700 gayme % 100 değerlendirme 3.400 gayme 2024 yılı % 100 değerlendirme 6.800 gayme 2025 yılı sözde % 45 değerlendirme 9.860 gayme.

Bakın iki defa ikiye katlamama (% 100) rağmen 13 bin gayme olmuyor, nasıl bir soygunsa artık.
    O yıl 2022 sonunda zammı çakmışlardı siz de onu bildiğiniz için Aralık'ta almışsınız ama kendinize almamışsınız. Fas'a Makedonya ya falan giderdiniz vizesiz.

Benim arkadaşımın eşi avukat o nedenle yeşil pasaport alıyor fiyatı ne 3500 mü öyle dedi bir de Fransa'ya gidiyor kardeşim ne vize var ne birşey elini kolunu sallayarak uçağa binip gidiyorlar 3 ay kalma hakkı ile biz hem 13 bin veriyoruz hem otel için rezervasyon gösteriyoruz hem vize parası veriyoruz hem uçak bileti gidiş dönüş başta satın alıyoruz, eğer vize vermezlerse otel parası vize parası çöp uçak bileti belli bir zamana kadar erteleme var ama herşey zenci tarifesi.

Bir de konsolosluk ta tapuları nı banka hesaplarını sergileyip abi beni kabul et lütfen falan yapıyoruz.

Bu nasıl düzen arkadaş,
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 38/567 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •