Sayfa 97/1006 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bu bakan maliye ve hazine işinden hiç anlamıyor. Türkiye Cumhuriyeti emekli ve memur maaşını ödeyemez duruma düşmez.Hatta TL olan hiç bir borcunu ödeyemez duruma düşemez.Hazine istediği şekilde TL cinsi borçlanır ve/veya emisyon yaratır bu tutarı öder. Döviz cinsi borç için aynı şey söylenemeyebilir ama TL için öyle bir risk yoktur, olamaz da.
    bir akp bakanının kamu iç borcunun mahiyetini bilemeyecek kadar aptal olacağını düşünmüyorum.

sanırım yine bir algı operasyonu devrede; bakan bey aklısıra fedakar hükümet masalıyla duygu sömürüsü yapıyor.. malum, enflasyonla mücadele demek sabit gelirliyi limon gibi sıkmak demek bunların literatüründe...

bu arada aya beş şeritli yol yakında açılıyor
    ytd..

2. geçen cuma paylaştığım formasyon devam ediyor ,
    özelden devam mı devam mı diye soruluyor arkadaşlar alıcı geldikçe mal veriliyor tahtalarda geçen hafta belirttim gap vardı o bölgeden verildi bam bam aşağı çekilmiyor teknik kanal mevcut bu kanal içinde tahtalar arası trade eden sistem mevcut , açığa satş kalkınca bazıları daha çok rahatladı öyle kolay para yok trade edemiyorsan .Böyle günler ınsıder üzerinden trader olursun , trend de yatırımcı olursun bu basit mantık 2025 için önemli belirsizliğin olduğu bir sene.
    geçe hafta yukarki formasyon hedefini 9550-9600 olarak vermiştim bu hafta için.
    burada önemli nokta 9550 altı kapanışlarda dikkat edilmeli .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Bakanlar neyin ne olduğunu bilmez mi...Adamın altında onlarca danışmanı var.
    İlaveten devletin tüm mali politasını ve detaylarını da bilmesine gerek yok..
    Dün gece yazdım.
    Sgk nın gelir gider dengesi zaten iyi durumda...

Adam beklentisi olanlara vermiyoruz demiş kibarca... Temmuz da da 6 aylık tüik enflasyonu kadar zam alırsınız gene diye de okudum ben açıklamasını .

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yok yok... sürçme yok
    5'li çetenin parası günü geldiğinde tıkır tıkır yatıyor hesaplarına

sallantıda olan emekli'nin mayışı
    bu sefer boş tencere iktidarı devirebilir mi acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Karadumanın arsasının yanındaki parsele büyük ihtimal 40 kat izin verdiler..Karadumanın daire 3 katlı.. o yüzden hep 40 kat diye sayıklıyor..
    Bak bu olabilür, haksızlık yapılmıştır Karaduman abide elinden geldiğince duyurmaya çalışıyor sanırsam galiba
    Hepimiz mağduruz, suçlu 40 kat çıkan müteahhit ve zamanında o yapıya izin veren belediye
    Hamdım Piştim Yandım

6. Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    ·
    29d
    Merkez yönetim personel harcamaları (aylık):

Aralık 2023: 1,33 trilyon TL
    Aralık 2024: 2,67 trilyon TL

Tam iki katına çıkmış.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Daha birkaç yıl öncesinde "itibardan tasarruf olmaz!" diyen, "çılgın projeler" peşinde koşan adamlar...
    Kuşa çevirdikleri maaşları nasıl ödeyeceklerini düşünüyormuş...
    Fıkra bu kadar.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    ·
    29d
    Merkez yönetim personel harcamaları (aylık):

Aralık 2023: 1,33 trilyon TL
    Aralık 2024: 2,67 trilyon TL

Tam iki katına çıkmış.
    Eee gelen listeleri işe al al bitmedi ..Alttan da devamlı yeni gençler geliyor...
    Onları da alacaklar el mecbur...
    Katlana katlana gider bu rakam ...

Sayfa 97/1006 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •