Sayfa 94/1001 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 745 - 752 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dünyada yetişip, Türkiyede yetişmeyen hangi tarım ürünü var, hain dışında?
    Kahve olabilir mi Bir hayvan onu yiyip heyvanun totosundan çıkıyor

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB, döviz ve altın dönüşümlü kur korumalı mevduat ve katılma hesaplarında 6 ve 12 ay vadeli hesap açma ve yenileme işlemlerinin bugün itibarıyla sonlandırılmasına karar verdi
    Madem bir karar alındı, DDKKM açma işlemleri tamamen sonlandırılsaydı .
    6-12 aylık açma işi yapılamıyor ama 3 aylık yeni DDKKM açılabiliyor.
    Yeni açma yok, Mevcut DDKKM hesapları da 3 ay olarak yenilenir denseydi daha iyi olurdu.

10 bankaya reklam yasağı getirilmiş.
    Hangileri acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    10 bankaya reklam yasağı getirilmiş.
    Hangileri acaba?
    Niyekine yüksek faiz mi vermişler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,318
    Lamı cimi yok,bu iktidarın gitmesi şart eşbobculardan kurtulması şart,yoksa bu ülke bu cendereden kurtulamaz,yeni bir dürüst parlementer sistemi kurulmalı tek adamlığa men,yargı bağımsızlığı adalet sistemi tam olmalıki,yeniden kaçan yabancı yatırımcıların ülkemize gelmeleri sağlanmalı,çalıp çırpanlar hesap sorulup dışarıya para kaçıranlara acımasızca üstüne gidilmeli,bunlar ülkemizde oluşursa kısa bir zamanda ülke kendine gelir,gelmesi için az bedelde ödenir buna katlanmalı,Türk milleti bunu başaracak güçtedir yeterki halkın böyle düzene destek vermesidir.

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Lamı cimi yok,bu iktidarın gitmesi şart eşbobculardan kurtulması şart,yoksa bu ülke bu cendereden kurtulamaz,yeni bir dürüst parlementer sistemi kurulmalı tek adamlığa men,yargı bağımsızlığı adalet sistemi tam olmalıki,yeniden kaçan yabancı yatırımcıların ülkemize gelmeleri sağlanmalı,çalıp çırpanlar hesap sorulup dışarıya para kaçıranlara acımasızca üstüne gidilmeli,bunlar ülkemizde oluşursa kısa bir zamanda ülke kendine gelir,gelmesi için az bedelde ödenir buna katlanmalı,Türk milleti bunu başaracak güçtedir yeterki halkın böyle düzene destek vermesidir.
    Abi bu kadar yetkiyle gider mi ki. Bizim kuzey Kore'den bir farkımız yok ki. Valla bende bu yetkiler olsaydı benden başka adayı kabul etmezdim ya da bizden biri hariç kimse aday olamaz derdim. Rusya gibi Kore gibi olduk

7. Reha başkan ile Ayhan başkanı hastaneye götürüp check-up yaptırmayı düşünüyorum. Kalın bağırsaktan başlayıp gözlerine kadar check-up yaptırayım. Sonuçta ihtiyarlık bazı organlar da işlev kaybı oluyor.

8. Benden başka prof Dr Bilge Yılmaz'ı izleyen olmadı mı. Adam ABD de ekonomi profesyonel olmuş. Ben izledim özellikle ekonomik konularda teşhis ve tedavi konusunda bana çok mantıklı genç. Mesela emekli memur maaşları konusunda ki teşhisi. Doğru yönetildiğinde bunlar enflasyon ve ekonomiye yük olmuyor gibi demişti. Teşviklerin kontrolü istatistiksel verimliliği rakibi vs bir çok konuda çok güzel yorumları oldu. Adam Babacanı cebinden çıkarır mendil diye

Sayfa 94/1001 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •