Sayfa 4/136 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon
Arama sonucu : 1084 madde; 25 - 32 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

Talep ettim bugun ama ici usd mi eur mu cok karisik izahatnamesi baska web baska email ile sordum orda usd dediler talebi usd ile gectim gelir insallah yarin

Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    NCS - Nurol Portföy Üçüncü Serbest (Döviz) kodlu döviz fona bakın derim. öyle aman aman bi getirisi yok ama banka mevduatlarından çok daha iyi.. yıllık getirisi %5,32 Dövize geçtiğim zamanlarda para boşta durmasın diye buraya koyuyorum.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2. Arkadaşlar karışmak gibi olmasın ama yorumlar genelde hatta tamamı fonların performansı hakkında. Niye yatırım fonları forumunda yazılmıyor. Sizleri oraya davet ediyorum. Saygılar

3.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    bu fonlar a ve b grubu olarak ikiye ayrılıyor.. a grubu tl ile alınan b grubu usd ile alınan..
    6 risk.. a grubundadır büyük ihtimal.. döviz düştüğü anda anaparadan bile eksilebilir..
    usd ile alınanda risk.. içerdiği eurobond yüzdesine göre değişir.. ters repo ağırlıklılar 2 veya 3 oluyor genelde..
    haklısınız. büyük ihtimal öyle. telefonu açanın bunu düşünmeden pası site yöneticisine atması enteresan.

4.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar karışmak gibi olmasın ama yorumlar genelde hatta tamamı fonların performansı hakkında. Niye yatırım fonları forumunda yazılmıyor. Sizleri oraya davet ediyorum. Saygılar
    çok haklısınız. faiz müdavimleri, ben dahil alışkanlıkla buraya yazıyor. aslında dediğiniz gibi olmalı.

link vermek lazım.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...57176&page=679

5.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Sen nerden takip ediyon 2,5,10 yilliklar düşüşte ağırlıklı ort da düşüşte isyatirim sgmk ya bak derim
    Dünde yazdığım gibi yine çöktüler.İş sgmk değil verdiğim link daha doğru sonuç veriyor.Dün -0,66 idi bugün TBT -0,91 ,GUV -0,50

6. Bugünkü zararla GUV ve TBT 15 günde ppf'in vereceği getirinin de altına düştü.

12 gün geçti tam zamanında çıkmışım Hst fonundan , hiçbir fon her ay %8 getiremez...

8. Bugünde kyd ler yeşil

Sayfa 4/136 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •