Bol kazançlar TH Abi..
Fiyatların ensesinde olanlar gizli görevlerine devam ediyor..
Pazartesi itibariyle sabah 07:30'da başlatıp bırakacağım - akşam 18:10'a kadar kendi başının çaresine bakacak artık TRob, başında duramayacağım.. güzel emeklilik günlerim sona eriyor.. rahat bırakmadılar.
Back To The İş Hayatı..![]()
Son düzenleme : INVENTOR; 15-02-2025 saat: 16:44.
Önümüzdeki hafta bankaların öncülüğünde yukarı bir atak olabilir. İSCTR ortalama beklentinin 1.5 katı kadar bir 4. çeyrek net karı açıkladı ve bu gelişme hisseye doping oldu. ISCTR son 1 yılda rezalet bir performans sergiledi ama bu değişebilir bir nebze ve arayı bir miktar kapatabilir. YKBNK maalesef bankacılık endeksinin yükselmesini engelliyor ve nominal zirvesinden %40 aşağıda, reel bazlı zirveden ise %50 den fazla aşağıda. KCHOL de aynen YKBNK gibi. 30 endekste bir sürü kağıt var zirvelerinden ciddi şekilde aşağıda olan. Bunlara yakın vadede bir alım gelme ihtimali yüksek.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli Forward dolar 43 TL alım kontratı ile portföyümü hedge'ledim.
100 endekste kritik seviye 10300. Bu seviye güçlü hacimle mesela asgari 4 milyar lotluk (=min 120 milyar TL) gibi aşılır ve 10300 ün üzerinde yüksek hacimli 2 kapanış yaparsak kısa vade bazlı yukarı yönlü momentum tesis edilir.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli Forward dolar 43 TL alım kontratı ile portföyümü hedge'ledim.
Tabii bunlar olasılıklar. İlle de böyle olacak diyemiyoruz. Borsa belirsizlikten, düzensizlikten (yani artan entropiden), randomluktan ve varyabiliteden besleniyor. Bunlar da sürekli olarak birbirini etkiliyor. Sonuçta da doğru tahminde bulunmak çok ama çok zorlaşıyor.
Yer İmleri