Sayfa 243/279 İlkİlk ... 143193233241242243244245253 ... SonSon
Arama sonucu : 2231 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Düştü.....
    bu seçbul abi gibi boğaları bilmezsiniz siz...

düşmedi

84 altına DALDI... geri ÇIKTI...

şuan 84 üstündeyiz hala

şimdilik 84 altındaki hareketi bertaraf ettiler, beceremeyecekler ama, yinede 84 üstünü denemeye çalışacaklar

şortçuyu sinir harbine sokacaklardır

NE DEMİŞTİK ?

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    kural 1: ''orta mavi üzerinde 2 kapanış yapan, üst kırmızıya götürmek ZORUNDADIR ''

for example : this is a pencıl

orta mavi üstüne geçti... ve alta gelmeyince, TEKNİK yerine getirildi

haberi, verisi... ötesi berisi... çıtak dayunun grafiğini etkilemez

TEKNİK ÖNCEDEN gider...

tekniğe göre bahane SONRA'dan uydurulur

dışarda idim... 86'dan 85'lere geldi... telefondan bakıyordum

yemeği yiyeyimde bi geçeyim pc başına dedim...

ben yemeği yiyene kadar geldimki 89 olmuş

başka nerede var ? burada

MAVİ... düşen trend direnci üstüne geçilmiş ve 2 kapanış gelmişmi ? GELMİŞ

üstte (direnç ) ilk çizgi ne ? SARI ÇİZGİ

başka direnç olmayınca, ilk direnç sarıya kadar aldı

benim al bölgesine kafa uzattı (88.5 üstü) ama bar açık tabi daha - tedbirli pozitifiz
    93.5+- oralara uzanabilir mi bakalım. hala V çıkıyor olabiliriz, o olasılık var

pardon, geçen de yazmıştım, anlaşılmayan bi terim uydurduysam ... V çıkmak dediğim, düşüşün en hızlı derin kısmını fazla alım fırsatı vermden dümdüz hızla geri alma kafası. öyle olur demiyorum, olasılık var, öyle gidiyor. yoksa büyük kırığa büyük bir pull back de olabilr tabi.

bakmıyordum, anca 89'dan aldım longu.
    sabah ucuzdan açtım aslında ama iki göstergeyi de terse döndürdü, kapattım, sonra fırlamış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,134
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku

.
    .
    Düşüremeyeceksiniz.

.
    .
    .

.
    .
    .
    Nu çekim... Ha ha ha

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8. Tarihi Likidasyonlar: Milyar Dolarlar Tasfiye Oldu
    Kripto para piyasasında son bir haftada yaşanan sert düşüş, yatırımcıları paniğe sürükledi. Bitcoin’in 78.258 dolara kadar gerilemesiyle birlikte toplam 4,37 milyar dolarlık likidasyon gerçekleşti. Ethereum, Solana ve XRP gibi büyük kripto varlıkları da bu çöküşten nasibini aldı ve piyasadan milyarlarca dolar silindi. Yaklaşık 350 binden fazla yatırımcı pozisyonlarının tasfiye edilmesiyle zarar etti.

Piyasa uzmanları, bu çöküşte Bitcoin ETF’lerinden çıkan büyük miktardaki fonların etkili olduğunu belirtiyor. Son beş günde toplam 1,1 milyar dolarlık Bitcoin ETF çıkışı yaşandı. Kurumsal yatırımcıların BTC varlıklarını azaltması, fiyatın hızla aşağı yönlü hareket etmesine neden oldu. Bu durum, vadeli işlemlerde yüksek kaldıraç kullanan yatırımcıları zor duruma sokarak likidasyonları tetikledi.

Öte yandan, piyasadaki sert düşüşle birlikte Bybit’in kısa süre önce yaşadığı 1,4 milyar dolarlık hack saldırısı da dikkatleri üzerine çekiyor. Güven kaybı yaşayan borsa, fonlarını korumak amacıyla varlıklarını elden çıkarıyor olabilir. Benzer şekilde Binance’in de son günlerde yüksek miktarda Ethereum ve Solana sattığı belirtiliyor. Yatırımcılar, bu satışların piyasada kasıtlı olarak oynaklığı artırmak için yapıldığını düşünüyor.

Bitcoin’in 88.000 dolar seviyesine tekrardan ulaşamaması halinde daha büyük kayıplar yaşanabileceği konuşuluyor. Kimi yatırımcılar, BTC tarafında satış baskısının artacağını öngörüyor. Ancak bazı yatırımcılar ise bu tür çöküşlerin uzun vadede büyük rallilerden önce yaşandığını ve panik satışları yapılmaması gerektiğini düşünüyor.

https://www.doviz.com/yorum/kripto-p...rt-2025/764335
    16.07.2024 - 10.12.2024

Sayfa 243/279 İlkİlk ... 143193233241242243244245253 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •