Faaliyet raporunda 16. Sayfada temettü için geleneksel olarak her yıl verdiklerini bunu 19. Sayfada belittikleri 19. Sayfada ise buna ileriki günlerde karar verileceği yazılmış
Bilgi amaçlıdır
Faaliyet raporunda 16. Sayfada temettü için geleneksel olarak her yıl verdiklerini bunu 19. Sayfada belittikleri 19. Sayfada ise buna ileriki günlerde karar verileceği yazılmış
Bilgi amaçlıdır
Sanırım bu durum GM ler için artık bir varlığın alınıp ta yıllarca tutulma fikrini bir kenara atmıştır .Yavrucu yıllar önceki bir röportajında biz turizm açısından geri kaldık öz eleştirisini yapıyordu. Aslında atılan adımlar gayet iyiyidi fakat Mosakarko hangi akla hizmet alındı orası ayrı .Bu varlığı pörtföyü e ekleyecek olan müdür kimse acaba o bölgedeki jeopolitik durumları görmezden mi geldi .Ukrayna ve Rusya’nın daha öncede savaştıklarını nasıl göz ardı etti. Kanımca bu fiyasko turizm alanında atılacak adımları yurt dışı için yavaşlattı .Yavrucunun yılın 12 ay turizm fikrine uygun atılımlar yaparlar umarım .Az daki az çok daki çok düşünecek .
Bilgi amaçlıdır
Benim anlamadığım olay şu Algyo sürekli daire yapıp satan bir GYO şirketi değil ki.Portföyünde bulunan taşınmazlara her yıl vergi ödeyecekse ne anladım ben bu işten?
Vergi muafiyeti var ve düzenli temettü alırım diye tüm paramı bu şirkete yatırmıştım.Oyun oynanırken kural değişikliği olur mu? Şirket yönetimi zaten biz ne yaparız da yatırımcımıza kazık atarızın hesabını yapan aşşağılık mahluklar.Allah sonumuzu hayır etsin büyük zararım var.
Toplam 300 k dan fazla hisse var çevremdekilerle ne yapacağım bilemiyorum
Kimse bu ortamda önünü göremiyor. Hangi maliyetle alındı, ne kadar zaman maliyetine katlanıldı. Hangi yatırım araçlarına geçilebilir. Beklenmeli mi? Bunları analiz etmeden kimse karar veremez. Ben kendi adımı treni çoktan kaçırdım.
Burda bekleyeceksek şirketle kavga ederek değil iyi ilişkiler kurarak kazan kazan şeklinde devam edilmeli. Diğer türlü bu güne kadar kimsenin eline birşey geçmedi. Akşama kadar X de küfür ederek bir yere varilmiyor. Bende tahtada dönen işlere çok kızıyorum. Ama şirketten başka bu oyunu değiştirecek aktör yok. Birlik olup şirketin ortağı gibi davranıp bir şeylerin değişmesi sağlayacağız yada itin kurdun yemi olacağız. Başka çare görünmüyor.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Maliyetim 20 TL civarında ama 2 yıldır enflasyonu hesaba kattigimizda para pul seviyesine indi.Beklemekten başka çarem yok 45-50 TL olsa anca enflasyon zararını karşılar.Bu şirketin yatırımcısını koruyacak bir şirket olduğu inancını kaybettim.Attaşa peşkeş çekilen bir otel,Etiler gibi bir yerde ortalama 50 bin TL kira geliri.Bunlar hiç normal değil ve yasal olarak yapabileceğimiz birşey de yok.Genel kurula gitsem inanın sinirden öyle şeyler konuşurum ki benim için daha kötü olur.
Şirketin bu duruma karşı nasıl bir reaksiyon alacağı önümüzdeki günlerde belli olur . Şahsi düşüncen Algyonun hızlıca bir turizm şirketi e dönüşmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Zira ana faaliyetlerini bu yöne doğru kaydırıyorlar yatırımlarıyla.Maldivlerde bir otel alma fikirleri vardı Haka masada mı bilemiyoruz.Eğerki tahta geri gelir ise bu firma içinde iyi olmaz dışardaki oyuncuların oyuna dahil olacağını düşünüyorum. Ayrıca firma niye hep ucuzuz politikası izledi onu anlamak ta mümkün değilUmarım bu politikalarını değiştirler artık.Genel kurulda bu sorunları dike getirecek arkadaşlar olur inşallah.
Ytd
....Yaptığımız sohbetlerde anladığım şöyle bir detay var: Son dönemlerde Çin sermayesi Türkiye'ye çok hızlı bir şekilde geliyor. Ve en son aldığım duyumlara göre Alarko Holding'e inanılmaz büyük bir para vermişler satın almak için. Bu para o kadar büyük ki Alarko Holding'in kafası karışmış...
https://www.odatv.com/yazarlar/hurre...sale-120089439
Yazdıklarım tamamen şahsi yorumumdur, hatalı/yanlış olduğunu düşündüğünüz bilgiyi düzeltmekten çekinmeyin.
Yer İmleri