Sayfa 879/2404 İlkİlk ... 37977982986987787887988088188992997913791879 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    134600 den sort benden de bozulma hissettim
    dikkatli ol ..garanti yok :::
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

2. ilk deneme altında kalamadı ...
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

3.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    183 975 destek burası
    verdiğin sevilerde hareket hızlanacak ... verecekse ... verecekse orası da kolay kırılacak.... bekleyecem ..zarar yazsada ....

bana göre limit doldu ...salmak zorunda ..hesap doğru ise...
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    134600 den sort benden de bozulma hissettim
    beslige gore yaptık ama 15 lik de az kaldi sat verecek inşallah günlüğe kadar gideriz sonra haftalik aylik yillik sistemler sat verir yoksa isler kesat
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

5.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    SHORT Deneyenler Kısa vade vur kaç için yapıyorsa değerine geldiğinde verecek alanda kazanacak diyecek ki bu ecnebinin hakkından gelebilsin yoksa uzun zaman beklendiğinde can sıkıntılı durumlar vasıl olabiliyor ...

Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    hayirlisi olsun bakalim

4 gundur dikkatliyim bir kere long actim dun dipmiş erken kapadık bugun de ikinci işlem artik nasip sl yakin tp uzak
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

7. Bu başlığı takip eden ler içinde pit VARANT yapan dostumuzu da gördüm iki kelam ederse sevinirim ..

8. Her birimizin zaman zaman Gidip okuduğu önemli karekterlerden dostları okumayı severim okumayanlar için alıntıladım rahatsız olan olmuşsa hatırlatsın bir daha yapmam ...

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Beyler borsada inanılmaz bir rally var.
    Bunu ben söylemiyorum. çoğu kağıdın grafiğine bakın. Bist tarihinin en büyük rallysindeyiz.
    Ve kimse bunun farkında değil. Yani böyle bir açı ile yükseliş trendi hiç bir zaman olmamış.
    2000 rallysinden bile büyük bir çıkış var. ama bu her kağıtta değil tabiki.
     Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Endeks'te artık motorlar bağırıyor hafta başından beri 200-300 puanda top çevirmece, Tahtaların çoğu yüksek pirimler yaptı bundan önce borsa %1 düştüğünde çoğu tahta en az zararla kapatırdı günü, Şimdi böyle bir yüzdeler başlarsa tahtalardada düşüşleri sert beklerim.
    Tahtalarda eskiden temel arıyordu millet şimdi bakıyorsun birileri açıkla, kredili işlemlerle uçuruyor çoğu temeli olmayan tahta petkim gibi tahtaları yakaladı ha ne olacak endekste ve global de nasıl momentum yükseliş olduysa dönüşte de momentum düşüş olacak ve ne olduğu belli olmayan bir sürü tahtayı ama patron ama tetikçi tutarak uçurdular onların aşağı inişi de sert olacak.
    Eylül kasım arası tokatlama zamanı olacak.
    Son bilanço bankalar iyi satın alınacak 110-12 bin sene sonu beklentim.
    bol kazançlar

Sayfa 879/2404 İlkİlk ... 37977982986987787887988088188992997913791879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •