Sayfa 85/87 İlkİlk ... 35758384858687 SonSon
Arama sonucu : 692 madde; 673 - 680 arası.

Konu: MIATK - Mia Teknoloji A.Ş.

1. Açıklamalar
    5 Haziran 2024 tarihli Yönetim Kurulu kararımız ile VİTALİS TEKNOLOJİ A.Ş'nin (Vitalis) % 28,58'inin 228.654.545,00 TL bedelle satın alınmasına karar verildiği, bu satın alma işlemi için Hisse Alım Satım Sözleşmesi imzalandığı, Rekabet Kurulu'nun anılan hisse alım işlemine 04.07.2024 tarihinde onay verdiği kamuya açıklanmıştı.

Söz konusu hisse alım işlemini takiben, 3 Temmuz 2024 tarihinde KAP üzerinden yaptığımız açıklama ile Link Bilgisayar Sistemleri Yazılımı ve Donanımı Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Link Bilgisayar) iştirakimiz olan Vitalis'i 30.06.2024 tarihli mali tabloların baz alınarak devralması yoluyla birleşme işlemine karar verildiği kamuya açıklanmıştır.

Bu kapsamda, halen Şirketimiz iştiraki olan Vitalis'in Link Bilgisayar Sistemleri Yazılımı ve Donanımı Sanayi ve Ticaret A.Ş bünyesinde birleşme işlemine gerekli izin ve onayların alınmasını teminen Link Bilgisayar tarafından 20 Eylül 2024 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştu.

Kurul tarafından yayınlanan "21.11.2024 Tarih 2024/53 sayılı" haftalık bültende birleşmeye onay verildiği kamuoyuna duyurulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

2. Açıklamalar
    Türkiye'de bu yıl 19.'su düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 2024 Ödül Töreni'nde, MİA Teknoloji olarak "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 50 Şirketi" arasında yerimizi almış bulunuyoruz.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da ödüle layık görülmek, şirketimizin sürdürülebilir büyüme ve başarı yolundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne sermektedir.

Bu başarıda katkısı olan iş ortaklarımıza, paydaşlarımıza ve değerli çalışanlarımıza teşekkür eder, yeni projelerimizle birlikte büyümeye devam edeceğimizi vurgulamak isteriz.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

3. Açıklamalar
    Şirketimiz MİA Teknoloji A.Ş., Türkiye'nin uluslararası ticaret ve iş birliğini geliştiren en prestijli platformlarından biri olan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'na (DEİK) üye olmuştur. Üyeliğimiz, DEİK Yönetim Kurulu tarafından onaylanmıştır.

Ayrıca, şirketimiz dijital dönüşüm ve teknoloji odaklı stratejik hedeflerini desteklemek amacıyla DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi'ne ve uluslararası iş birliklerini genişletmek için DEİK Fas İş Konseyi'ne üye olmuştur.

DEİK üyeliğimiz ve konseylerdeki aktif katılımımızın, küresel ticaret ağımızı genişleterek şirketimize ve ülkemize önemli katkılar sağlayacağına inancımız tamdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

4. MİA Teknoloji, TCDD'nin açtığı ihaleyi 15,85 milyon TL bedelle kazandı27/12/2024 11:58:41
    MİA Teknoloji, TCDD'nin açtığı ihaleyi 15,85 milyon TL bedelle kazandı.

KAP'a yapılan açıklamada, "TCDD'nin 23.12.2024 tarihinde düzenlemiş olduğu "4.Bölge Müdürlüğü Mıntıkasındaki Demiryolu Hatlarının Yersel ve/veya Hava Kaynaklı Mobil Haritalama İle Envanter Tespiti ve Ölçümü işi" ihalesi 15.850.620,00 TL bedel ile şirketimiz MİA Teknoloji A.Ş tarafından kazanılmıştır. Şirketimiz önümüzdeki dönemde köklü ve önemli kurumlarla iş geliştirmeye devam edecektir. " denildi.

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    Foreks
    Metals Market
    Montel News
    Foreks Twitter

5. dün itibarıyla ardyz hisselerimi satıp tamamen miatk aldım. uzun vadede 150 lira olmasını beklediğim bu hisse artık tek umudum.YTD

6. ohhh be hisse rayına girdi))

7. senin gibi patron olmaz olsun. hisse düşerse geri alım yapacağım diyorsun tv de . gisse bir haftada yüzde 20 düştü sen orada mal mal bak. pruspu evladı

8. 2.25 milyar kar açıkladı, fk olarak sektörünün en ucuzu

Sayfa 85/87 İlkİlk ... 35758384858687 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •