Sayfa 26/27 İlkİlk ... 1624252627 SonSon
Arama sonucu : 210 madde; 201 - 208 arası.

Konu: MAKIM - Makim Makine

1. Eskiden bazı fonlarda güvenlik marjı vardı. Bir fon bir hissede 20% zarar ederse o hisseden çıkardı. Hala var mı bilmiyorum. X'te çoğu kişi fona saydırıyor ama bence oyuncu (var olduğunu varsayıyorum) hisseyi daha da düşürerek fonu şıkıştırıyor.

Ve Hala yönetim kurulunun artık temettü dağıtması gerekiyor. Dağıtılmamış karlar mevcut. E-GKS ile yada bizzat katılmak gerekiyor.
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Bu şirkette iyi fiyata geliyor gibi varmı genel kurula gidecek şu bilançoyu soracak ?
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

3.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    Bu şirkette iyi fiyata geliyor gibi varmı genel kurula gidecek şu bilançoyu soracak ?
    Tufan abi. Ben çok çok acil bir işim olmazsa Ankara'ya gidip katılmayı düşünüyorum. Eğer soruların yada merak ettiğin konular varsa bana yazabilirsin
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Tufan abi. Ben çok çok acil bir işim olmazsa Ankara'ya gidip katılmayı düşünüyorum. Eğer soruların yada merak ettiğin konular varsa bana yazabilirsin
    bence gitmen doğru olur.
    Bu denli büyük kar düşüşünün oluşma sebebini sorman yeterli şuan için.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

5. Makim'in 2025 yılında ortopedi ve hassas döküm üzerine katılacağı bazı fuarlar:
    1) Hannover fuarı 31 mart -4 nisan
    2)Orthomanufacture 15-16 Nisan
    3)Expomed fuarı 24-26 Nisan
    4) Medica 17-20 Kasım

6. Genel kurala ben de gitmeyi düşünüyorum. Eğer gidersem:

- Nasıl bu kadar başarısız bir dönem geçirdiniz?
    - Çift mesai mal yetiştiremiyoruz diye söylediğiniz hassas tarafında 10 kat büyüme olup, nasıl küçülebildiniz?
    - Bir önce ki gün buyback açıklayıp, endeks %+2.86, Makim %-2.86 ama geri alım yok. Amaç????

Şimdilik bu kadar. Genel kurula kadar birikir bende. Nede olsa 1.5 senedir sövüyorum kendilerine.

"Şirketimiz yurt içi bir müşterisinden medikal alanında 830.851,94 Avro tutarında yeni bir sipariş almış olup, siparişe konu ürünlerin 2025 Temmuz ayı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır."

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1410596

8. Geri alım için Genel kurul kararına artık gerek yok. Sadece Yönetim kurulu kararı ile geri alım başlatılabiliyor. Genel kurulu beklemek neden ?

Genel kurulda (2024 için bana göre biraz fahiş olan) Yönetim kurulu ücretlerini de konuşmak gerek.

Genel kurulda tartışmak için için madde ekleyemeyebiliriz belki ama nasıl olsa maaş konuşulacak. Daha elle tutulabilir bir temettü dağıtımı yapılabilir mesela

İlk fabrika açılışlarında bir seferlik bazı sabit giderler bazen fazla olabiliyor. Bunları da sormalıyız.

Bir de yatırımcı ilişkileri bölümü eleştirmek farz oldu.

Sayfa 26/27 İlkİlk ... 1624252627 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •