Sayfa 50/92 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon
Arama sonucu : 735 madde; 393 - 400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Böyle allengirli fonları nereden buluyorsunuz . Yıllık yüzde 1-2-3 fazla getirecek diye girmemek lazım. Artık büyük bankaların PPF lerinin dışına çıkılmaması gerekiyor .

Çok ilginç bir şekilde Ocak ayında 24 milyar olan fonun toplam değeri ŞUBATTA!! 17 milyar ve mart da 2 milyarlık çıkış ile 4 küsür milyara düşmüş. Birileri şubat ayında çok fena satmış bu fonu. Neden acaba. Aktif bank! ın Bir fonu sanırım.
    İŞbankasının 808 likit fonu da eksi getirmiş. Hesabına baktım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. 34 gün 46 dan bağlandı enpara dan...
    bu arada on plus da açıkta para bırakıyor miktara göre ve harcama sözü vs var taahhüt biraz sıkıntı bana göre; miktarı geçtim mi süre kaç gün kaldı gibi ek stres şu ortamda...
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. tahvil faizleri % 5 ekside.. borçlanma araçları fonlarına yansıdı. getiriler gayet iyi.
    ppf lere yansımadı 0.013 zbj..

4.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    tahvil faizleri % 5 ekside.. borçlanma araçları fonlarına yansıdı. getiriler gayet iyi.
    ppf lere yansımadı 0.013 zbj..
    hocam dediğiniz gibi ppf'deki para gunluk getirisi % 0.15 gibi birşey yazmış. kısa vadeli borçlanma aracındaki para gunluk - (eksi) % 0.5 yazmış.

ppf'lerden fonlardan pek anlamıyorum. bu durum devam eder mi böyle ? ne yapmak lazım ? aylık mevduat mı çözüm ?

5. % 10 stopajlı PPN fonunu sattım , 0,0292 günlük getiri nedir ya..

Vakbank 35 gün %46 dan bağladım 2 M+
    distance

6.  Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    hocam dediğiniz gibi ppf'deki para gunluk getirisi % 0.15 gibi birşey yazmış. kısa vadeli borçlanma aracındaki para gunluk - (eksi) % 0.5 yazmış.

ppf'lerden fonlardan pek anlamıyorum. bu durum devam eder mi böyle ? ne yapmak lazım ? aylık mevduat mı çözüm ?
    borçlanma araçları fonu yarın iyi getirecek..ama sonraki gün ne olur bilinmez..
    ppf ye tahvil zorunluluğu gelince o da dalgalanmaya başladı..

bendekiler 0 stopajlı olduğu için biraz daha beklerim.. ama % 15 stopajlı olsaydı iyi bir oran bulsam mevduat yapmayı düşünürdüm..
    karar sizin tabii ki..

7. bgp eksi getirmiş ki bugün faizlerde düşüş vardı, ilk defa görüyorum..

8. Cevdet açıklamış,stopajlarda değişiklik olmayacakmış.Demek ki dolara hücum duruldu gibi. Bakalım yarınki swap hariç net rezerv ne olacak.Geçen hafta 65 milyar dolar idi.

Sayfa 50/92 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •