Sayfa 798/1003 ÝlkÝlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,377 - 6,384 arasý.

Konu: Viop LXIII

1.  Alýntý Originally Posted by KARADUMAN Yazýyý Oku
    tüm hafta borsa kapalý mý olacak
    git biraz bahçeyle ilgilen 5500 diye diye burada balatalarý yakacan
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

2.  Alýntý Originally Posted by EMLAK Yazýyý Oku
    ak ve günahlar mý ...

ahahha

gahahahahah

yaw... feci güldüm.

sevab bedri onlar için ))

cennnete böyle böyle gidecekler ...

neeee

ahahahah
    Nasýl olsa bütün yapýlan kötülükler yýlda bir kere kadir gecesinde affoluyor. Dünya bunlara güzel. Sonra çýkarlar ve derler ki hristiyanlar günah çýkarýyor... Herþeyi affeden tanrý bu siyasal Ýslamcýlarý affediyorsa beni yaksýn ben raziyim.

Alýntý Originally Posted by EMLAK Yazýyý Oku
    ak ve günahlar mý ...

ahahha

gahahahahah

yaw... feci güldüm.

sevab bedri onlar için ))

cennnete böyle böyle gidecekler ...

neeee

ahahahah
    Çorlu tren kazasý oldu onlarca insan öldü kimse ceza almadý..Depremde öldüler kimselere ceza yok..Madenlerde öldülür ceza yok..Sinan Ateþi Ankara’nýn göbeðinde öldürdüler ceza yok..Cennet de yok onlara kesin bilgi..
    Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..

Alýntý Originally Posted by katýrcý_bedri Yazýyý Oku
    Çorlu tren kazasý oldu onlarca insan öldü kimse ceza almadý..Depremde öldüler kimselere ceza yok..Madenlerde öldülür ceza yok..Sinan Ateþi Ankara’nýn göbeðinde öldürdüler ceza yok..Cennet de yok onlara kesin bilgi..
    yok cidden sevab..onlarýn kafasý þu

bknz. ganimetin islamda yeri

bunnar þindi... batýla karþý savaþtýklarý için.

5. hee gedecem..tatilde bahçede ayak yalýn koþacam..çok negatif elenktürük birikti..

Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    git biraz bahçeyle ilgilen 5500 diye diye burada balatalarý yakacan

6.  Alýntý Originally Posted by katýrcý_bedri Yazýyý Oku
    Toplumun gözünde giderek küçülüyorlar..Ýnci tanelerinde ki zerre kadar kaldýlar..Artýk bittiklerinin farkýndalar..Bu güne kadar aldýklarý ahlar yedikleri kul haklarý onlara yeter..
    Öbür dünyada bi cacýk olmaz dostum kul hakký fln boþ muhabbet
    Daha önce de dedim kötülük yapan kazanýr bu dünyada ötekinde de odullendirilecekler

7.  Alýntý Originally Posted by mandradasutvar Yazýyý Oku
    Deri ceketimi giydim ustune iseyecek ismet Berkan i ariyorum. Iserken cumhurreis e de ulastirmasi icin bir zahmet görüntüleri SAF TEKNIK ekibe verecegim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Beni bekleyin mandaradasutvar.
    Benim Matrix deri ceketim var. Beraber gidelim.
    Hepsini bir araya toplayalým toptan iþeyelim.
    Cisimize deðmez kiþiler.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alýntý Originally Posted by Karax Yazýyý Oku
    Nasýl olsa bütün yapýlan kötülükler yýlda bir kere kadir gecesinde affoluyor. Dünya bunlara güzel. Sonra çýkarlar ve derler ki hristiyanlar günah çýkarýyor... Herþeyi affeden tanrý bu siyasal Ýslamcýlarý affediyorsa beni yaksýn ben raziyim.
    Bak yoldaþ bir saçmalýða parmak basmýþ.ÝSLAMDA PÝYANGO GÜNÜ YOKTUR..Hiç bir gün ve ibadet asla günahlarý affettirmez.

Günahlarýn EFFEDÝLMESÝNÝ BEKLEMENÝN TEK YOLU VARDIR..Günahtan TEVBE ETMEK VE BÝR DAHA ASLA ÝÞLEMEMEKTÝR.

Bu yapýlýrsa affedilme ÜMÝDÝ vardýr.

Yoksa dediði gibi bu iþ en tehlikeli iþtir.Tüm haltý iþle sonra PÝYANGO GÜNÜNDE AFFEDÝLSÝN.
    Bunun ayetle asla ilgisi yoktur.Ülkemde asla ÝSLAMLA ÝLGÝSÝ OLMAYAN ve rahatlýka söylenen o kadar çok þey vardýr ki..

Kuranda adý geçen tek gece-kandil vardýr..O da KADÝR GECESÝDÝR.Onun çok hayýrlý olduðu ifade edilmiþtir.Üstelik KADÝR gecesi büyük ihtimalle RAMAZAN ayýndadýr..

Eðer ramazanda büyük ihtimalle ramazanýn son 10 günündedir..eðer son 10 gün ise þafiye göre 21 hanefiye göre 27 gecesidir..bla bla...

Sayfa 798/1003 ÝlkÝlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •