Sayfa 886/905 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Yönetim kurulumuzun 11.07.2024 tarihli kararı ile başlanan ve aynı tarihli özel durum açıklamasıyla kamuya duyurduğumuz, 1 ve 2 no'lu iskelelerimizin 100'er metre uzatılması inşaatı tamamlanmıştır.

Bir iskelemizin kullanımı için Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM) ve diğer kurumlara yapılan müracaatlar neticesinde bütün izinler alınmış ve yükleme – boşaltma operasyonlarımız başlamıştır.

Uzatma inşaatı biten ve kullanıma hazır olan diğer iskelemiz için resmi kurumlara yaptığımız müracaatların ise Nisan ayı içinde onaylanması beklenmektedir. Limancılık faaliyetlerimizdeki kapasite artış projesi kapsamında yurt dışından ithal edilmek üzere siparişini verdiğimiz 16.300.000 USD tutarındaki liman vinçlerimiz de bu yılın Temmuz ayı sonunda şirketimize teslim edilecektir.

Sayın yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Liman büyüdü, resmi açıklama da geldi ama hisse ekside, 100 metreniz çıksın, bu kafayla okyanusu kapsan bir mk olmaz demek ki.

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Liman büyüdü, resmi açıklama da geldi ama hisse ekside, 100 metreniz çıksın, bu kafayla okyanusu kapsan bir mk olmaz demek ki.
    rahmetli sakıp sabancının vah ki vah diye acıklaması vardı zamanında bundan bi bok olmucak gibi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    rahmetli sakıp sabancının vah ki vah diye acıklaması vardı zamanında bundan bi bok olmucak gibi...
    Şahsen ilave liman büyütme inşaatının tamamlanmasını hissenin çok daha yukarıdan karşılamasını bekliyordum, hadi piyasa bozuk tamam ama bu beklentiyi de çöp edersen nasıl gideceksin, bir sürü hisse tavan, bizim patron istemiyor hisse yükselsin nokta.
    Manyağın biri tahtaya bulaşıp malını çizerse görür o zaman.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yönetim kurulumuzun 11.07.2024 tarihli kararı ile başlanan ve aynı tarihli özel durum açıklamasıyla kamuya duyurduğumuz, 1 ve 2 no'lu iskelelerimizin 100'er metre uzatılması inşaatı tamamlanmıştır.

Bir iskelemizin kullanımı için Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM) ve diğer kurumlara yapılan müracaatlar neticesinde bütün izinler alınmış ve yükleme – boşaltma operasyonlarımız başlamıştır.

Uzatma inşaatı biten ve kullanıma hazır olan diğer iskelemiz için resmi kurumlara yaptığımız müracaatların ise Nisan ayı içinde onaylanması beklenmektedir. Limancılık faaliyetlerimizdeki kapasite artış projesi kapsamında yurt dışından ithal edilmek üzere siparişini verdiğimiz 16.300.000 USD tutarındaki liman vinçlerimiz de bu yılın Temmuz ayı sonunda şirketimize teslim edilecektir.

Sayın yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.
    Kötü zamanda attı kapı temmuz ayı vinç minç deyince aynı egeendeki muhabbete benziyor.Ben Mayıs ayında bekliyordum haberi haber erken geldi100 üstünde karşılariz diye umuyordum ama bu adı Ege ile başlayan hisseler hep böyle!!!
    25 Martta paylaştık şu mesajı
    Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Tam olarak faaliyete geçince duyururlar sanırım.
    Egeenin yolundan gitmesin de Hep rotar hep rotar Ekimdi Kasimdi Martti
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Ege Gübre bundan sonra her yıl artarak temettü veren bir şirket olacağı çok belli.
    Son 4 yılda artan temettü verimi var. % 1,33-2.06-2.50-2.90
    İleriki yıllarda daha fazla artacağını umuyorum.

Zamanında kimsede yokken bende 50 TL maliyetli 12 bin adet Egeen vardı, 110 liradan satmıştım. Bir kez daha o hatayı yapmam.

EGGUB YILLIK TAKAS DEĞİŞİMİ

Bu arada EGGUB de genelde temelci arkadaşlar görüyorum.
    Tavsiye olarak değil de takip için yazıyorum. BURVA dikkat edin.
    Küçük sermaye ve artan ciro-kar ile dikkat çekiyor.Bu artış trendini bir kaç yıl daha sürdürürse sürpriz hisselerden olabilir. Yazdığım gibi tavsiye değil, gündeminize alıp inceleyin diye

7.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Ege Gübre bundan sonra her yıl artarak temettü veren bir şirket olacağı çok belli.
    Son 4 yılda artan temettü verimi var. % 1,33-2.06-2.50-2.90
    İleriki yıllarda daha fazla artacağını umuyorum.

Zamanında kimsede yokken bende 50 TL maliyetli 12 bin adet Egeen vardı, 110 liradan satmıştım. Bir kez daha o hatayı yapmam.

EGGUB YILLIK TAKAS DEĞİŞİMİ

Bu arada EGGUB de genelde temelci arkadaşlar görüyorum.
    Tavsiye olarak değil de takip için yazıyorum. BURVA dikkat edin.
    Küçük sermaye ve artan ciro-kar ile dikkat çekiyor.Bu artış trendini bir kaç yıl daha sürdürürse sürpriz hisselerden olabilir. Yazdığım gibi tavsiye değil, gündeminize alıp inceleyin diye
    bu enflasyonda temettü işide yalan oldu sn.playmaker...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    100 metre uzattik limani niye oraya gelmedi
    https://x.com/byd_turkiye/status/190...180907287?s=46
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 886/905 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •