Arama sonucu : 8009 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sevgili Culpable sen benim çok kadim ve değerli bir dostumsun ..karşılıklı şaka yaptığımızın herkes farkında ..çok rica etsem özelden attığını buraya da atar mısın çünkü bilgi paylaştıkça büyür ve güzelleşir ..

Şimdiden emeklerin için teşekkürler
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili Culpable sen benim çok kadim ve değerli bir dostumsun ..karşılıklı şaka yaptığımızın herkes farkında ..çok rica etsem özelden attığını buraya da atar mısın çünkü bilgi paylaştıkça büyür ve güzelleşir ..

Şimdiden emeklerin için teşekkürler
    Sevgili Culpable senin özelden şahsıma gönderdiğin bir bilgiyi senden izinsiz paylaşamam -ama- çok değerli bir paylaşım yaptın ..bir kere daha rica etsem bana özelden attığını burada da paylaşır mısın ..belki birilerinin faydasına olur ..

Tekrar teşekkür ederim
    Hayat hoş gerisi boş

3. https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post7012173

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili Culpable senin özelden şahsıma gönderdiğin bir bilgiyi senden izinsiz paylaşamam -ama- çok değerli bir paylaşım yaptın ..bir kere daha rica etsem bana özelden attığını burada da paylaşır mısın ..belki birilerinin faydasına olur ..

Tekrar teşekkür ederim
    Ooolum Culpable bana özelden yazdığını atsana buraya da

Hayat hoş gerisi boş

4. Sevgili Culpable ..bi aleme akacaam

Değerli şahsında tüm dostlarıma huzurlu geceler

https://www.hisse.net/topluluk/showt...21#post7011721

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 51 kişi okumaktadır. (18 üye ve 33 ziyaretçi)

mert45, 3520, ada1, albica, ALPER+, Ayasofya 2005+, breakeven, Culpable+, dr.1715, el turco+, katırcı_bedri+, kumbar, Maacit+, Master_Kamaji, nohut+, orpotu, pisyedili01+, TOKATYILDIZI470+
    Hayat hoş gerisi boş

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •