Sayfa 38/1002 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Viop LXIV

Çin ile ilgili tramp ın vergi uygulanıp uygulamayacağı yarın belli olacak... şimdiden borsaları saklamaya başladı.... akşam seansı da terste kalmayın....bu haberi bilmeyenler veya duymayanlar için yazdım...
    Yarın daha da sert yönlü hareket olacaktır.....

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    10523--10557 'den falan açabilün deyecektim ama korkusundan yaklaşamıyor oralara
    bu şorta 10 bing pivan verdi... mesuliyet benden kalktı

şu 3000 pips % 4'lük ikili dibe ineceği üçün şort demiştim

yanlız 80000'lerde uzun süre kalıp, dow'un açılışını bekleyince... fazladan alıp 10650'e götürdü.. onu hesap edemedik

3. Çin, Dünya Ticaret Örgütünden ABD'nin tarifelerine yönelik anlaşmazlık istişaresi talep etti

LONDRA (AA) - Çin, Dünya Ticaret Örgütünden (DTÖ) ABD'nin karşılıklılık esaslı gümrük tarifelerine yönelik anlaşmazlık istişaresi talebinde bulundu.

DTÖ'nün açıklamasına göre, Çin'in, ABD'nin ülkesinden yapılan ithalata 9 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere yüzde 34 ve tüm ticaret ortaklarına 5 Nisan'dan itibaren yüzde 10 ek vergi uygulamasını içeren tedbirlere ilişkin anlaşmazlık istişaresi talebi, bugün DTÖ üyeleriyle paylaşıldı.

Çin, talebinde, bu tedbirlerin ABD'nin 1994 tarihli Gümrük Tarifeleri ve Ticaret Genel Anlaşması, Gümrük Kıymetleri Anlaşması ile Sübvansiyonlar ve Telafi Edici Tedbirler Anlaşması'nın çeşitli hükümleri kapsamındaki yükümlülüklerine aykırı olduğunu savundu.

- Anlaşmazlık istişaresi talebi süreci

Bir ülkenin istişare talebinde bulunması, DTÖ'de bir anlaşmazlığın resmen başlatılması anlamına geliyor.

İstişarelerle, taraflara konuyu tartışma ve dava yoluna gitmeden çözüm bulma fırsatı verilmesi hedefleniyor. 60 gün sonra istişarelerle anlaşmazlığın çözülmemesi halinde, şikayetçi taraf DTÖ'de bir panel tarafından karar verilmesini talep edebiliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

4. Abi basit sekilde muhasebecine sor o bile bu yazilanin dogru olmadigini soyler
    hatta ben biraz ileriye gideyim .
    viop basliginda yazanlardan 5 kisi evet bu yazilanlar dogru desin
    ben bir daha hisse.net te yazmayi birak girip hisse.net de yazilanlari bile okumam

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Daha önce 155 dolara aldığı ayakkabıyı, yeni vergi farkları ile 220 dolara alacak.
    Tüketici 65 dolar daha fazla ödeyecek.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Abi basit sekilde muhasebecine sor o bile bu yazilanin dogru olmadigini soyler
    hatta ben biraz ileriye gideyim .
    viop basliginda yazanlardan 5 kisi evet bu yazilanlar dogru desin
    ben bir daha hisse.net te yazmayi birak girip hisse.net de yazilanlari bile okumam
    Ben sizin ne demek istediğinizi anlayamıyorum?
    Haber yukarıda....neyini tartışıyoruz.?
    Size göre hesap edin...Örneklendirin.

6. 155 dolar olan ayakkabı çıkış fiyatı 120 dolarsa 120×41:49.2 maliyet artar.
    120+49.2: 169.2 olur.
    Yine eskisi gibi 35 dolar kar koysa
    169.2+35: 204.2 dolar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,329
    ...............
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

silikın valley ne iş yapacakmış? abd net ithalatçı. o parçalara muhtaç.

piyasayı germeye kasıyor.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 38/1002 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •