iklim kanunu meclisten geçerse pandemi deki gibi yasaklar gelecek
seyahat özgürlüğü kısıtlanacak karbon vergisi tarım hayvancılık bitirecekler kölelik düzeni vb. gelecek
bunlar iyi günlerimiz
iklim kanunu meclisten geçerse pandemi deki gibi yasaklar gelecek
seyahat özgürlüğü kısıtlanacak karbon vergisi tarım hayvancılık bitirecekler kölelik düzeni vb. gelecek
bunlar iyi günlerimiz
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
13d
Donald Trump: Bazı ülkeler beni arıyor, k*çımı öpüyorlar… Bir [ticaret] anlaşma yapmak için can atıyorlar... lütfen efendim, bir anlaşma yapmamıza izin verin, her şeyi yaparız efendim diyorlar…
dün yandaş kanallar 1 gün önceki konuşmasını özel yayın yaptılar aslında karşında adamın nasıl bir kafaya sahip olduğunu görmüyorlar bugun bu söylediklerinide analiz etsinlerbu adamın çıkarlarına uyarsan metiye düzer çıkarlarına karşı gelirsen bu şekilde muhatap olur.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Böyle borsanın taaaa mk. 1,5 senedir aynı artık bi skm olmaz bu ülkeden de borsasından da.
Çin Dışişleri Bakanlığı: "ABD tarifeleri kullanarak Çin üzerinde baskı kurmaya çalışıyor. Çin, bu zorba davranışa asla boyun eğmeyecek"
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri