Sayfa 15/15 İlkİlk ... 5131415
Arama sonucu : 118 madde; 113 - 118 arası.

Konu: PATEK Pasifik Donanım Yazılım

1. Ederi en fazla 20 lira patron 20 milyon lotu borsa dışından satamadı borsada vatandaşa çakıyor yeni kağıtlarıda borsaya arz etcekmiş kansızın evladı uzak durun borsadan valla her ün bi öncekinin altına geliyor arsa altın en iyisi akşam rahat uyursunuz

2. Titra sadece oyuncak üretiyor ve satış yapamıyor bu ******** onu ondan halka arz etcem diyor uzak durun

3. 20 milyon lotu borsada satıyolar uzak durun

4. En iyi yaırım arsa altın trumpla yatıp trumpla kalkmazsınız

5. Genel müdürünüz defalarca 2025 cirosunun 5 milyarın çok üzerinde olacağını bangır bangır tv kanallarında beyan etti
    Son gönderdiğiniz raporda 2025 cirosu tahmininizi 2100 milyon olarak beyan ediyorsunuz
    Bu bile sizin ner kadar üçkağıt bir şirket olduğunuzu ve yatırımcıyı soymak için halka açıldığınızın açık bir delili
    Yatırımcı olarak SPK yı göreve çağırıyorum
    Ayrıca Cumhuriyet Baş Savcığınıda halkı dolandırmak suçundan bu şirkete sorgulama yapması yönünde göreve çağırıyorum
    Parası çalınmış bir yatırımcı olarak

6.  Alıntı Originally Posted by Birbilen Yazıyı Oku
    Genel müdürünüz defalarca 2025 cirosunun 5 milyarın çok üzerinde olacağını bangır bangır tv kanallarında beyan etti
    Son gönderdiğiniz raporda 2025 cirosu tahmininizi 2100 milyon olarak beyan ediyorsunuz
    Bu bile sizin ner kadar üçkağıt bir şirket olduğunuzu ve yatırımcıyı soymak için halka açıldığınızın açık bir delili
    Yatırımcı olarak SPK yı göreve çağırıyorum
    Ayrıca Cumhuriyet Baş Savcığınıda halkı dolandırmak suçundan bu şirkete sorgulama yapması yönünde göreve çağırıyorum
    Parası çalınmış bir yatırımcı olarak
    Spk yı göreve buradan çağırıyorsanız Genel Müdür kahkahalar atarak satar geçer

Sayfa 15/15 İlkİlk ... 5131415

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •