Sayfa 60/60 İlkİlk ... 1050585960
Arama sonucu : 480 madde; 473 - 480 arası.

Konu: PNLSN Panelsan Çatı Cephe Sis. San ve Tic A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    İstanbul başta olmak üzere deprem riski taşıyan kentlerde kentsel dönüşümü hızlandırmak için hazırlandığı belirtilen 26 maddelik Torba Yasa teklifi kabul edildi. Projelerinin hızlandırılması, vatandaşların hak kaybının önlenmesi ve yasal ve mali engellerin kaldırılmasının hedeflendiği ifade edildi.
    Anlaşılan o ki, inşaat faaliyetleri hız kazanacak, dolayısı ile panelsan'ın da işlerinde belirgin bir artış meydana gelecek gibi duruyor
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2. Tahtacisı iyi niyetli olmadıktan sonra bir şey olmuyor iyiki 60 70 civarından malları verdim şimdi 35 40 arası topluyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by cundibonaparte Yazıyı Oku
    Tahtacisı iyi niyetli olmadıktan sonra bir şey olmuyor iyiki 60 70 civarından malları verdim şimdi 35 40 arası topluyorum.
    Aynen katılıyorum, tahtaya yön veren spek dediğimiz kişinin kaliteli olması şart. Maalesef bu hissede böyle kaliteli bir tahtacı görünmüyor. Biraz yükseltip yukarıdan milletin eline verip sonra hisseyi aşağıya çekiyor.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4. VİOP piyasasında işlem yapanlar yarın saat 18:00'a kadar hesap kapatma derdinde, sipeğe gün doğdu, alttan toplama uğraşında.

Sayfa 60/60 İlkİlk ... 1050585960

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •